Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

13χρονη στους αστυνομικούς: Πήγα με την θέλησή μου! Μην τον κυνηγάτε!

13χρονη στους αστυνομικούς: Πήγα με την ...

Οργισμένες αντιδράσεις στο facebook για τον 23χρονο Αλβανό και την αρπαγή της 13χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με την θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε. "Μην τον κυνηγάτε", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Ισχυρίζεται επίσης, ότι δεν γνωρίστηκαν στο facebook πριν απο 2 χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες.

Η αγωνία της οικογένειας έληξε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως επιβεβαιώνουν πως η 13χρονη ακολούθησε οικειοθελώς τον νεαρό, με τον οποίο διατηρούσε επαφή μέσω Facebook τα τελευταία δυο χρόνια τουλάχιστον. 

Από τους διάλογους τους στο Facebook που ήρθαν στο φως, ήταν σαφές πως ετοιμάζονταν να το σκάσουν μαζί. «Δεν θα την πάω στην Κίνα, εδώ θα είμαστε» είχε γράψει ο 23χρονος στην αδερφή της Χριστίνας. 

Πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν ότι εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια διατηρούσαν επαφές μέσω Facebook. Και δε σταμάτησαν ούτε όταν πριν από ένα χρόνο ο 23χρονος συνελήφθη με μικροποσότητα χασίς και απελάθηκε. Όμως λίγο καιρό μετά, επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή όταν βγήκε στη δημοσιότητα το προφίλ στο facebook του 23χρονου Αλβανού που παραμένει άφαντος, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν με οργή στην αρπαγή της μαθήτριας από τα Σπάτα.

Εκατοντάδες χρήστες του facebook, μόλις διέρρευσε το προφίλ του 23χρονου Αλβανού DJ και βγήκαν στη δημοσιότητα οι διάλογοι που είχε ο 23χρονος με την ανήλικη Χριστίνα και την αδερφή της, επισκέφθηκαν τη σελίδα του και έστησαν λαϊκά δικαστήρια. Σε μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτήσει απειλούν τη ζωή του, ενώ κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και έγραψαν ακόμα και ρατσιστικά σχόλια. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο σε μια φωτογραφία του έχουν γίνει 2.400 σχόλια.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις