Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 30 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 30 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, για να ενεργοποιήσει τον οίκο των οικονομικών σας μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Έτσι θα είναι μια περίοδος με αγορές, πωλήσεις και συμφωνίες, ωστόσο φροντίστε να τα κάνετε όλα αυτά πριν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, γιατί θα γυρίσει ανάδρομος κατόπιν και δεν θα ευνοεί.

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο νοητικός Ερμής και σας βάζει σε μια περίοδο αρκετά επικοινωνιακή μέχρι τις 8 Αυγούστου που θα κάτσει. Θα μιλάτε πιο πολύ, θα γράφετε, θα σκέφτεστε, ενώ είναι κι εποχή μάθησης, ιδεών αλλά και περισσότερων μετακινήσεων. Θα φέρει επίσης συναντήσεις με ανθρώπους απ' το παρελθόν, κυρίως μετά τα μέσα του Ιουνίου.

Λέων

Τον τελευταίο οίκο του ωροσκοπίου σας θα διατρέχει ο Ερμής για τις επόμενες εβδομάδες, κι έτσι πριν μπει στο ζώδιό σας στις 8 Αυγούστου, θα βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου θα κλείνετε κύκλους σε γραφειοκρατικά ζητήματα αλλά και σε φιλίες ή σε άλλα θέματα. Ταυτόχρονα, θα κάνετε και μια ανασκόπηση των τελευταίων μηνών, ψυχολογική και πρακτική.

Παρθένος

Για τις επόμενες εβδομάδες θα αυξηθεί ιδιαίτερα η ενασχόλησή σας με τις παρέες σας αλλά και με ομάδες ή συλλόγους, όπως επίσης και με το ίντερνετ, τα social media κλπ. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή λοιπόν, θα φέρει νέες φιλίες στη ζωή σας μέχρι τις 8 Αυγούστου αλλά και συναντήσεις με φίλους απ' τα παλιά – τα reunion θα δίνουν και θα παίρνουν.

Ζυγός

Αρχίζει και ζωηρεύει ο επαγγελματικός σας τομέας, με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή να φέρνει επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες. Συνολικά μέχρι τις 8 Αυγούστου θα είναι μια περίοδος επαγγελματικά κινητική αλλά και κοινωνική. Ωστόσο τυχόν συμφωνίες και ξεκινήματα φροντίστε να τα κάνετε πριν γυρίσει ανάδρομος (την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου).

Σκορπιός

Την ευκαιρία για ταξίδια στο εξωτερικό θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ενώ συνολικά μέχρι τις 8 Αυγούστου θα έχετε επίσης την ευκαιρία για επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις σε όλα αυτά. Ξεκίνημα σπουδών ή διδασκαλίας. Επίσης θα είναι μια περίοδος που θα διαβάσετε πολύ και θα φιλοσοφήσετε.

Τοξότης

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα ενεργοποιήσει τον τομέα των οικονομικών μέχρι τις 8 Αυγούστου. Έτσι θα είναι μια περίοδος όπου θα τακτοποιήσετε θέματα εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών κλπ, ενώ θα επιστραφούν χρωστούμενα, από και προς εσάς. Με αρκετές αναβολές ωστόσο, λόγω της αναδρομής του. Εποχή εσωτερικού ψαξίματος και ψυχανάλυσης επίσης.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο ανοίγει μια έντονη για τα ερωτικά και την κοινωνική σας ζωή περίοδο. Συνολικά μέχρι τις 8/8, θα φέρει νέες γνωριμίες, σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Μην περιμένετε όμως πολλά από μια καινούργια επαφή που θα ξεκινήσει απ' τα τέλη Ιουνίου, λόγω του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος όμως θα φέρει τότε επανασυνδέσεις.

Υδροχόος

Αρκετή κινητικότητα στην εργασία και στη καθημερινότητα θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή. Έτσι, μέχρι τις 8 Αυγούστου, είναι πιθανές επαγγελματικές γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες, χωρίς να λείπουν οι ματαιώσεις. Ταυτόχρονα, αυτή η περίοδος θα δώσει έμφαση σε θέματα υγείας, όπου θα ενημερωθείτε για νέες δίαιτες και θεραπείες.

Ιχθύες

Έμφαση στα ερωτικά θα δώσει η διέλευση του Ερμή απ' τον Καρκίνο μέχρι τις 8 Αυγούστου, σε μια περίοδο με νέες αισθηματικές γνωριμίες αλλά και με ευκαιρίες διασκέδασης, παιχνιδιού, διακοπών, χαράς, ελεύθερου χρόνου και δημιουργικότητας. Πιθανές και επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες. Ενασχόληση με τα παιδιά, ίσως και μια εγκυμοσύνη.

Κριός

Η διέλευση του Ερμή απ' τον Καρκίνο, θα τονίσει ιδιαίτερα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μέχρι τις 8 Αυγούστου. Έτσι θα είναι μια περίοδος με μετακομίσεις, ανακαινίσεις κλπ, ή αγορές και πωλήσεις ακινήτων ή διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων. Η ανάδρομη πορεία του βέβαια απ' τα τέλη Ιουνίου θα προκαλέσει καθυστερήσεις, γι' αυτό βιαστείτε.

Tαύρος

Ο Ερμής απ' τον Καρκίνο θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή την καθημερινότητά σας μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για νέα μαθήματα και σεμινάρια. Θα είναι μια περίοδος με πολλές επαφές, γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις και συμφωνίες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Θα παρουσιαστούν και αναβολές ή καθυστερήσεις όμως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being