Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Μαΐου
Καμάρα Βασιλεία

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Η Σελήνη απ' τον Υδροχόο σχηματίζει ένα δυσμενές τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο το πρωί, γι' αυτό είναι  λογικό να ξεκινά η μέρα με παραπάνω πίεση αλλά και κριτική ή αρνητικότητα στο χώρο εργασίας και στη καθημερινότητα. Καλυτερεύει όμως το κλίμα αργότερα, ανακτάτε την αισιοδοξία, ενώ τονώνεται η αυτοπεποίθηση και η ζωτικότητά σας.

Καρκίνος

Μειωμένη η αυτοπεποίθηση και η χαρά το πρωί, λόγω της δυσμενούς όψης Σελήνης-Κρόνου, η οποία φέρνει και εμπόδια ή σκληρές συμπεριφορές στα ερωτικά. Πίεση και ταλαιπωρίες στα οικονομικά. Σταδιακά θα βελτιωθεί η διάθεση και θα φωτίσει ο νους και τα συναισθήματά σας, ενώ ορισμένα άτομα του περιβάλλοντός σας σας στηρίζουν οικονομικά.

Λέων

Θέματα σπιτιού και οικογένειας είναι πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν το πρωί – αυστηρά λόγια απ' την οικογένεια, ίσως και ψυχρότητα. Επίσης κριτική είναι πιθανό να εκδηλωθεί και στις σχέσεις και συνεργασίες. Όμως θα βελτιωθεί κατόπιν το κλίμα και θα έχετε την ευκαιρία την υπόλοιπη μέρα για συναντήσεις, γνωριμίες και κοινωνική ζωή.

Παρθένος

Τα πράγματα στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητά σας είναι λίγο πιεστικά το πρωί, ενώ ταλαιπωρίες  και αρνητική διάθεση μπορεί να παρουσιαστούν στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία λόγω της δύσκολης γωνίας Σελήνης-Κρόνου. Πιο μετά όμως βελτιώνονται οι συνθήκες και είναι πιθανές θετικές επαγγελματικές εξελίξεις ή επαφές με άτομα εξουσίας.

Ζυγός

Οικονομικές και συναισθηματικές πιέσεις προκαλεί τις πρωινές ώρες η δυσμενής όψη τετραγώνου Σελήνης-Κρόνου, ενώ καθυστερήσεις μπορεί να παρουσιαστούν σε πληρωμές, πωλήσεις, αγορές και σε άλλες οικονομικές συναλλαγές. Βελτιώνεται σημαντικά η διάθεση κατόπιν και θα έχετε την ευκαιρία για φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι και δημιουργικότητα.

Σκορπιός

Το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου το πρωί, προκαλεί συναισθηματική πίεση, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε την  αρνητικότητα, την απαισιοδοξία αλλά και τις αυστηρές ή σκληρές συμπεριφορές – μάθετε να συγχωρείτε. Δυσκολίες σε θέματα σπιτιού και  με την οικογένεια. Δεν θα είναι όλη η μέρα έτσι όμως, κατόπιν θα ελαφρύνει αρκετά το κλίμα.

Τοξότης

Μην αμελείτε κάποια γραφειοκρατικά ή άλλα ζητήματα που πρέπει να κλείσουν, γιατί μόνο βάρος θα είναι για  την ψυχολογία σας. Άλλωστε η  ελευθερία απαιτεί υπευθυνότητα, κάτι που συχνά ξεχνά το ζώδιό σας, και τελικά με την αμέλεια και την ανευθυνότητα βρίσκετε τον εαυτό σας πιο δεσμευμένο. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα το πρωί θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες και τις καθυστερήσεις σε πληρωμές και σε άλλες οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα. Τα σχέδιά σας επιβραδύνουν ή εμποδίζονται, λόγω της δυσμενούς όψης Σελήνης-Κρόνου. Όσο προχωρά η μέρα όμως θα βελτιώνεται η διάθεση αλλά και οι επαγγελματικές και οικονομικές συνθήκες.

Υδροχόος

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η Σελήνη, σχηματίζει σήμερα το πρωί μια δυσμενή όψη με τον αυστηρό  Κρόνο, γι' αυτό είναι λογικό η διάθεση  να είναι κάπως πεσμένη. Προσέξτε τις αρνητικές σκέψεις και  την απαισιοδοξία – ρεαλισμός  χρειάζεται και υπευθυνότητα. Άτομα εξουσίας ασκούν κριτική. Σημαντική βελτίωση κατόπιν, με ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

Ιχθύες

Θέματα σπουδών και νομικών ίσως παρουσιάσουν εμπόδια και καθυστερήσεις το πρωί, ενώ ταλαιπωρίες είναι πιθανές και στα ταξίδια. Ορισμένα ζητήματα που πρέπει να κλείσουν, σας πιέζουν, είτε είναι κάποιο ψυχολογικό μπλοκάρισμα ή κάτι πρακτικό, επαγγελματικό, οικονομικό κλπ. Τα συναισθήματα φωτίζονται και θετικοποιούνται όσο προχωρά η μέρα.

Κριός

Λίγο δύσκολα ξεκινά η μέρα, λόγω της δυσμενούς όψης Σελήνης-Κρόνου, η οποία φέρνει εμπόδια και  καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, όπως επίσης και δυσκολίες οικονομικές. Σκληρές συμπεριφορές στις φιλίες. Όμως σύντομα το κλίμα θα βελτιωθεί και την υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας και για ομαδικές δραστηριότητες.

Tαύρος

Το πρωί προσέξτε την αρνητικότητα, την κριτική και την απαισιοδοξία, με τη δυσμενή γωνία Σελήνης-Κρόνου να φέρνει εμπόδια στα επαγγελματικά αλλά και δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Πίεση ψυχολογική. Όσο προχωρά η μέρα ωστόσο θα βελτιώνεται το κλίμα και μπορεί να γίνουν κι επιτυχημένες επαφές με άτομα εξουσίας αλλά και βελτίωση εσόδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being