Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια συγκινητική γιορτή στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών αφιερωμένη στη Μητέρα

Μια συγκινητική γιορτή στο 11ο Δημοτικό ...

Τη γιορτή παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, οι μαθητές των Ά και Έ Τάξεων με τους δασκάλους τους

Την περασμένη  Παρασκευή 24 Μαΐου 2013, το 11ο Δημοτικό Σχολείο τίμησε το πρόσωπο που έδωσε σε όλους μας το μεγαλύτερο δώρο ,το δώρο της ζωής.
Αυτό που αξίζει όχι μόνο τιμή αλλά και σεβασμό, τη μητέρα, όπως ανέφερε στην ομιλία της η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Μαρία Πολυδώρου.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιότατος  Αρχιμανδρίτης  κ. Αμβρόσιος Γκουρβέλος με θέμα:« Η Μεγάλη Μητέρα και  οι μητέρες του κόσμου».
Τη γιορτή παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου ,οι μαθητές των Ά και Έ Τάξεων με τους δασκάλους τους τον κ. Κων/νο Παυλόπουλο, την κ. Ευγενία Μίντζα και την κ. Παναγιώτα Βγενοπούλου. Τα τραγούδια  παρουσίασε η χορωδία του Σχολείου η οποία αποτελείται από μαθητές των Δ΄, Ε΄και Στ΄ Τάξεων με την εκπαιδευτικό της μουσικής κ. Αικατερίνη Γαλανού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές  της Ά Τάξης με τα ποιήματά τους  και οι μαθητές της Ε΄ Τάξης με το διασκευασμένο θεατρικό έργο από το βιβλίο «Η μαμά κάνει απεργία» της Λ. Ψαραυάτη , συγκίνησαν και απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα.
Η ατμόσφαιρα  που δημιουργήθηκε ήταν πολύ ζεστή και συγκινητική καθώς όλοι οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου προσέφεραν στις μητέρες τους που παρακολούθησαν  τη γιορτή, λουλούδια και επαίνους.

Την περασμένη Παρασκευή 24 Μαΐου 2013, το 11ο Δημοτικό Σχολείο τίμησε το πρόσωπο που έδωσε σε όλους μας το μεγαλύτερο δώρο, το δώρο της ζωής.

Αυτό που αξίζει όχι μόνο τιμή αλλά και σεβασμό, τη μητέρα, όπως ανέφερε στην ομιλία της η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Μαρία Πολυδώρου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης  κ. Αμβρόσιος Γκουρβέλος με θέμα:« Η Μεγάλη Μητέρα και  οι μητέρες του κόσμου».

Τη γιορτή παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου, οι μαθητές των Ά και Έ Τάξεων με τους δασκάλους τους τον κ. Κων/νο Παυλόπουλο, την κ. Ευγενία Μίντζα και την κ. Παναγιώτα Βγενοπούλου. Τα τραγούδια  παρουσίασε η χορωδία του Σχολείου η οποία αποτελείται από μαθητές των Δ΄, Ε΄και Στ΄ Τάξεων με την εκπαιδευτικό της μουσικής κ. Αικατερίνη Γαλανού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές  της Ά Τάξης με τα ποιήματά τους και οι μαθητές της Ε΄Τάξης με το διασκευασμένο θεατρικό έργο από το βιβλίο «Η μαμά κάνει απεργία» της Λ. Ψαραυάτη , συγκίνησαν και απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ ζεστή και συγκινητική καθώς όλοι οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου προσέφεραν στις μητέρες τους που παρακολούθησαν τη γιορτή, λουλούδια και επαίνους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις