Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Έως τις 15 Ιουνίου θα έχουν γίνει οι συνδέσεις για τη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης από τον Ερύμανθο"

"Έως τις 15 Ιουνίου θα έχουν γίνει ...

Απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Ηλείας της ΝΔ Γ. Κοντογιάννη

Έως τις 15 Ιουνίου θα έχουν γίνει οι απαιτούμενες συνδέσεις για τη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης από τον Ερύμανθο. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη στην Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης, με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, για το πότε τελικά προβλέπεται να λειτουργήσει πλήρως το έργο, ώστε το νερό του Ερύμανθου να φτάσει στις βρύσες των κατοίκων των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο του περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα που διαβιβάζει ο Υπουργός Εσωτερικών, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις 26-4-2013 με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, παρουσία και εκπροσώπων της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (Κεντρική Υπηρεσία Ελέγχου και Διαχείρισης όλων των Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων) αποφασίσθηκε το εξής πρόγραμμα (το οποίο και ακολούθως κατατέθηκε επισήμως):

·    Μέχρι 31-5-2013 θα είναι συνδεδεμένα στο Δίκτυο τα Δ.Δ. Αρχαίας Ολυμπίας, Πελοπίου και Πλατάνου.

·    Μέχρι 30-6-2013 θα έχουν συνδεθεί όλα τα υπόλοιπα Δ.Δ. του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ήτοι Άσπρα Σπίτια, Βασιλάκι, Λούβρο, Κάμενα, Μουριά, Λιναριά, Μιράκα, Αρχαία Ολυμπία, Φλόκα, Κοσκινάς, Μάγειρας, Κλαδέος, Πλάτανος, Πελόπιο, Πουρνάρι, Στρέφι, που περιλαμβάνονται στην εργολαβία που περατούται.

·    Μέχρι 30-6-2013 θα έχουν συνδεθεί επίσης 6 από τα 12 Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύργου, που προβλέπεται να συνδεθούν με την εργολαβία που συμβασιοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου 2013.

Επίσης, όπως αναφέρει ο Περιφερειάρχης, από 1-5-2013 έως 31-5-2013 έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται έλεγχος, αποκατάσταση αστοχιών και συντήρηση του εκτεταμένου δικτύου.

Από 1-6-2013 έως 15-6-2013 θα επανεκκινήσει η λειτουργία του Διυλιστηρίου και ταυτόχρονα θα επαναπληρωθεί το δίκτυο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις