Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο-Κοριτσάκι 4 χρονών έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρισα και σώθηκε

Απίστευτο-Κοριτσάκι 4 χρονών έπεσε από τ...

Έπεσε στην αγκαλιά ενός νεαρού που τυχαία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πεζοδρόμιο

Κυριολεκτικά «Άγιο» είχε ένα κοριτσάκι χθες το βράδυ στην πόλη της Λάρισα όταν έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας και κατέληξε στην αγκαλιά ενός νεαρού που τυχαία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πεζοδρόμιο.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας "Το Βήμα", το περιστατικό συνέβη στην οδό Άνθιμου Γαζή. Το κοριτσάκι χτύπησε πρώτα σε καλώδια της ΔΕΗ και εν συνεχεία «προσπάθησε» να γαντζωθεί από τα κλαδιά ενός δέντρου.

Τελικά, έπεσε στην αγκαλιά ενός νεαρού από τον Βόλο που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Το 4χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.

Σύμφωνα με όσα είπε στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, ο άνδρας που συγκράτησε το παιδάκι, συνέβησαν τα εξής. «Καθόμουν έξω από το αυτοκίνητο μου και έπινα καφέ, σε αναμονή της μητέρας μου, που βρισκόταν σε ένα γιατρό, για να την πάρω.

Άκουσα ένα έντονο θρόισμα από τα δέντρα. Σήκωσα τα μάτια επάνω, είδα τα καλώδια της ΔΕΗ να κουνιούνται και διέκρινα στα κλαδιά του δέντρου, κάτι σαν ανθρώπινο σώμα. Πήγα από κάτω, μαζί με άλλα δύο άτομα και φώναξα «πέσε- πέσε», απλώνοντας τα χέρια. Το παιδάκι, που δεν φώναξε καθόλου, έπεσε στα χέρια μας… Στην προσπάθεια αυτή, χτυπήσαμε άθελα και μια γυναίκα που βρισκόταν πίσω μας…».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις