Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Football League: Στις… φλόγες το Πανθεσσαλικό

Football League: Στις… φλόγες το Πανθεσσαλικό

H Παναχαϊκή παίζει στα Ψαχνά

Το ντέρμπι του Ολυμπιακό Βόλου με τον Ηρακλή είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 41ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Football League.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον «Γηραιό» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο νικητής θα έχει κάνει ένα σημαντικό… βήμα για την επιστροφή στην Super League, καθώς οι «κυανόλευκοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας 71 βαθμούς, δύο περισσότερους από το «συγκρότημα» της Μαγνησίας.

Από την άλλη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται τον Εθνικό Γαζώρου με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες για να μην απολέσει το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, ενώ τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο αναζητά ο Εργοτέλης που υποδέχεται τον Θρασύβουλο, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Παράλληλα, επικίνδυνη… έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την Καλλονή, όπου αντιμετωπίζει στα Γιαννιτσά, την βαθμολογικά αδιάφορη Αναγέννηση, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Παναιτωλικό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό.

Ακόμα, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Βύζαντα Μεγάρων, στην τελευταία προσπάθειά του να βρεθεί στις θέσεις των play offs.

Από εκεί και πέρα, βαθμολογικά αδιάφορο είναι το ντέρμπι της Δόξας Δράμας με την Λάρισα, ενώ η Καλλιθέα αντιμετωπίζει τον Φωκικό και ο Ηρακλής Ψαχνών φιλοξενεί την Παναχαϊκή.

Τέλος, στην Επανομή, η τοπική Αναγέννηση θα παίξει κόντρα στην Καβάλα. Η Νίκη Βόλου δεν θα αγωνιστεί, καθώς έχει ρεπό, ενώ όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν στις 18:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports