Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά σε ιστιοφόρο στο Μεσολόγγι

Φωτιά σε ιστιοφόρο στο Μεσολόγγι

Το μεσημέρι της Δευτέρας

Ενημερώθηκε χθες το μεσημέριη Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου από προσωπικό της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» ότι στο Ι/Φ σκάφος «KRETENSER» σημαίας Γερμανίας, στο οποίο επέβαινε ένας 64χρονος αλλοδαπός και είχε αποπλεύσει πριν λίγα λεπτά από την μαρίνα και βρισκόταν εντός της λιμενολεκάνης είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από άγνωστη αιτία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , βοηθητικό σκάφος της ανωτέρω εταιρείας, φουσκωτό σκάφος της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης καθώς και το Α/Κ «ΑΗ-ΣΩΣΤΗΣ» Σ.Μ 684 το οποίο ρυμούλκησε το «KRETENSER» πλησίον της ξηράς προκειμένου συνδράμουν Πυροσβεστικά οχήματα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Λίγο αργότερα η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και το ανωτέρω σκάφος ανελκύστηκε με ασφάλεια στη μαρίνα Μεσολογγίου.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ ο 64χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Μεσολογγίου για παροχή των πρώτων βοηθειών όπου θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους.

Από τη Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «KRETENSER» μέχρι αποκατάστασης των ζημιών και χορήγησης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις