Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σαμοίλη στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σαμο...

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας

Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέφανου Σαμοίλη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου.

Ο κ. Στ. Σαμοίλης ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη, κ.Σ. Σπύρου, για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ, (2007-2013 συγχρηματοδότηση από Ε.Ε) έργα που αφορούν τα Ιόνια Νησιά και ειδικότερα την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Επίσης ο κ. Σαμοίλης αναφέρθηκε και στην επιστολή που έστειλε ο Περιφερειάρχης στον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με το κλείσιμο των Οικονομικών Υπηρεσιών της Κέρκυρας, και την υποβάθμιση της Περιφερείας Ιονίων Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης, ενημέρωσε τον κ.Σαμοίλη για τα πολύ σημαντικά έργα που δημοπρατεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έργα όπως η παράκαμψη Αυλιωτών, το αλιευτικό καταφύγιο της Σπηλιάς, αλλά και την παράκαμψη του αεροδρομίου.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση για το μεγάλο έργο των φραγμάτων, έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και για την μέχρι τώρα πορεία του.

Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τις απαλλοτριώσεις, επισημαίνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για αυτό το έργο. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να υπάρξουν τακτικές επαφές προκειμένου να ανταλλάσσονται απόψεις για τα τρέχοντα ζητήματα και την πορεία των έργων, και την εξέλιξη γενικότερα των θεμάτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις