Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Ένα αρκετά ερωτικό Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σας, με τον ρομαντισμό στα ύψη, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ, δημιουργικότητα, παιχνίδι, και για να απολαύσετε την τέχνη. Αυτό που θέλει προσοχή  είναι οι παρεξηγήσεις στις παρέες σας αλλά και οι οικονομικές πλάνες, ενώ μπορεί να λέγονται λόγια που δεν ευσταθούν.

Δίδυμοι

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, μια επιρροή που προκαλεί πλάνες, αυταπάτες και σύγχυση νοητική. Προσέξτε όσα λέτε και όσα υπόσχεστε, ενώ τα ψέματα θα είναι πιο πολλά αυτές τις μέρες και ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο θα προσφέρει έμπνευση καλλιτεχνική και πνευματική.

Καρκίνος
Ονειροπόληση, ρομαντισμός και  τάσεις φυγής γι' αυτό το Σαββατοκύριακο, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να σας κάνει να ονειρεύεστε έρωτες και τόπους πιο όμορφους. Θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, σε ήρεμη ατμόσφαιρα. Απλά προσέξτε όσα λέγονται, γιατί μπορεί να έχουν μια δόση αναλήθειας, ειδικά μάλιστα εάν τρέφετε λάθος προσδοκίες.
Λέων

Τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι λογικό να υπάρχουν, καθώς κορυφώνεται η  όψη Ερμή-Ποσειδώνα, ενώ ειδικά μέσα στις παρέες σας θα πρέπει να προσέξετε  και τα ψέματα. Είναι όμως ένα καλό διήμερο για ό,τι καλλιτεχνικό, ενώ και ο ρομαντισμός είναι αυξημένος. Προσέξτε και τις οικονομικές πλάνες ή υποσχέσεις.

Παρθένος

Ιδιαίτερα ονειρικό και ρομαντικό  Σαββατοκύριακο, με την όψη Ερμή-Ποσειδώνα  να σας κάνει να “ταξιδεύετε” σε άλλους τόπους και χρόνους. Προκαλεί όμως και έντονες τάσεις φυγής, αυταπατών και σύγχυσης. Διοχετεύστε τη φαντασία σας στην τέχνη, ενώ θα πρέπει να κρατάτε τώρα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις. Όμως κι εσείς αποφύγετε τα ψέματα.

Ζυγός

Ένα “φευγάτο” Σαββατοκύριακο, με τις Ποσειδώνιες όψεις που σχηματίζονται να βγάζουν τον πιο ρομαντικό και καλλιτεχνικό σας εαυτό στην επιφάνεια. Βιώνετε όμως και περισσότερη ευαισθησία, γι' αυτό και θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και φυγή. Μην δίνετε πολύ βάση σε υποσχέσεις, και προσοχή σε αυταπάτες, σύγχυση και παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Αρκετά ερωτικό Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σας, ενώ θα έχετε  και την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας. Το κλίμα είναι ονειρικό, ο ρομαντισμός στα ύψη, ενώ η όψη Ερμή-Ποσειδώνα δίνει πολύ φαντασία και δημιουργική έμπνευση. Ωστόσο δεν μπορείτε να βασιστείτε και πολύ σε όσα λέγονται. Προσοχή σε αυταπάτες και παρανοήσεις.

Τοξότης

Ο νους σας μπορεί να είναι πιο  μπερδεμένος αυτές τις μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να προκαλεί σύγχυση, αφηρημάδα και θολούρα. Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιρροή του, ενώ θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες. Ωστόσο η διάθεση είναι άκρως ρομαντική και ευνοείται ό,τι καλλιτεχνικό.

Αιγόκερως

Το Σαββατοκύριακο θα δώσει την ευκαιρία να αφεθείτε, να ονειρευτείτε και να ταξιδέψετε, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Η όψη Ερμή-Ποσειδώνα ίσως προκαλέσει κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις, και παρεξηγήσεις με συγγενείς ή στο χώρο δουλειάς. Κυκλοφορούν αρκετά ψέματα τώρα, γι' αυτό μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας δεν φημίζεται  για τον ρεαλισμό του και για  το πόσο καλά πατάει στην πραγματικότητα, ενώ ειδικά τώρα που κορυφώνεται  το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις, από πλάνες και αυταπάτες, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό.

Ιχθύες

Η τάση του ζωδίου σας για σύγχυση, θολούρα και αφηρημάδα γίνεται  πολύ πιο έντονη τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Έτσι θα είναι ένα Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα ρομαντικό κι ονειρικό μεν, με ευκαιρίες για γνωριμίες, ωστόσο το στοιχείο της πλάνης και των ψεμάτων ή των αυταπατών και των παρανοήσεων θα είναι έντονο.

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα  είναι πιθανό να προκαλέσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία, ενώ και ο νους σας φαίνεται να είναι συγχυσμένος τώρα. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ακούτε, αλλά φροντίστε κι εσείς να μην τρέφετε αυταπάτες. Θα είναι όμως ένα Σαββατοκύριακο που θα βάλετε σε τάξη το χώρο σας και κάποιες λεπτομέρειες.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being