Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ανήσυχες πολιτικές σκέψεις

Ανήσυχες πολιτικές σκέψεις

Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

Όσοι ψήφισαν η ψηφίζουν την "Χρυσή Αυγή" δεν είναι ναζιστές, φασίστες, η ότι άλλο. Το άχτι και την απόγνωσή τους βγάζουν και εκφράζουν ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, για την ζοφερή κοινωνική και οικονομική μας πραγματικότητα και τις πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν, χωρίς κι' εμείς όλοι σαν λαός με την σιωπή και το βόλεμα, να είμαστε εντελώς ανεύθυνοι.
Πρέπει όμως να γνωρίζουν πως η διαφορά μας με τον εθνικοσοσιαλιστικό πυρήνα-και όχι μόνο, της Χρυσής Αυγής δεν είναι μόνον ιδεολογική και ιστορική-πατριωτική, είναι μαζί και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
Είναι τεράστια και αβυσσαλέα διαφορά πολιτικού πολιτισμού, αλλά και εθνικής ταυτότητας.
Ας πάνε λοιπόν στα μαρτυρικά Καλάβρυτα κάποιοι να διαβάσουν από τον τύμβο του Έθνους φωναχτά όλα τα ονόματα της σφαγής των 1300 Ελλήνων συμπατριωτών μας στις 13 Δεκεμβρίου 1943.
ΝΑΙ, ας πάνε μια βόλτα κι ας τα διαβάσουν δυνατά πάλι και πάλι τα ονόματα...και ας ψηφίσουν μετά ότι θέλουν.

Υ.Γ1. να ξέρουν όμως και κάποιοι άλλοι πως όσο οι…δημοκράτες!!! αναρχοαριστεριστές γείτονες και συγγενείς του ΣΥΡΙΖΑ θα συγκρούονται με την "Χρυσή Αυγή", τόσο περισσότερο βούτυρο θα βάζουν στο ψωμί της...

Υ.Γ 2.   Και όσο το πολιτικό υποσυνείδητο και το μανιακό  DNA της συνόλης σχεδόν αριστεράς θα θεωρεί πως ο δεξιός είναι φασίστας, τόσο η «Χρυσή Αυγή» θα αποενοχοποιείται και θα προκόβει…δυστυχώς..!!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις