Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαί...

"Σας εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη, στο νέο σας ξεκίνημα"

"Αγαπητοί μαθητές –τριες,

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση μου στον αγώνα και στις προσπάθειες, για την πραγματοποίηση των προσωπικών στόχων που έχετε θέσει.

Στην ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνουμε είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η ανάγκη να επενδύσουμε σε σας τους νέους, μέσω της παιδείας και της εκπαίδευσης.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια καθοριστική περίοδο στη ζωή σας, κατά την οποία καλείστε με την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα και το αγωνιστικό σας ήθος, να ολοκληρώσετε την μακρόχρονη πορεία σας στη σχολική ζωή και να περάσετε τις πύλες της ενήλικης ζωής, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο εκπλήρωσης των ονείρων και των προσδοκιών σας, στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο.

Μέσα από τον δρόμο της γνώσης και με συνοδοιπόρους και αρωγούς τους  εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, με υπομονή και επιμονή, σθένος και αποφασιστικότητα, θεμελιώσατε ένα μέλλον δημιουργίας και προόδου.

Συμμερίζομαι την σπουδαιότητα που έχουν για σας οι Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως αυτός δεν είναι ο μοναδικός δρόμος προς την επιτυχία.  Η διαμόρφωση μιας αυτοδύναμης προσωπικότητας με ευέλικτη και κριτική σκέψη, είναι ο παράγοντας που διασφαλίζει τις δυνατότητες για συνειδητή και υπεύθυνη δράση.

Με το αμέριστο ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας για την εκπαιδευτική διαδικασία, και δίνοντας προτεραιότητα στο μαθητή, είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω για την ολοκληρωμένη οργάνωση και την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Εσείς προδιαγράφετε το ελπιδοφόρο αύριο με νέο, σύγχρονο, παραγωγικό και ελεύθερο πνεύμα.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη, στο νέο σας ξεκίνημα!"


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις