Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: "Αγριεύει" η εγκληματικότητα, μειώνεται η αστυνομική δύναμη - Ενίσχυση και αναδιάρθρωση των υπηρεσιών ζητούν οι αστυνομικοί υπάλληλοι

Αχαΐα: "Αγριεύει" η εγκληματικ...

Συναντήσεις συνδικαλιστών με στελέχη του Αρχηγείου - Έκρουσαν για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου

Την παρέμβαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ζήτησε χθες το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας  κατά τη συνάντησή του με υψηλόβαθμα στελέχη, στην Αθήνα.

Οι συνδικαλιστές έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου λόγω της έκρηξης της εγκληματικότητας και ζήτησαν ενίσχυση αλλά και αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ένωσης Σταύρος Τσεκούρας και  Χάρης Τσίτσικας συνάντησαν τον Επιτελάρχη Αρχηγείου κ. Παπασπύρου, στον οποίο επεσήμαναν ότι χρειάζεται να γίνει αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στο νομό, καθώς και ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με προσωπικό, ζητώντας επιπλέον να απεμπλακούν  ένστολοι από πάρεργα, όπως για παράδειγμα  επιδόσεις δικογράφων κ.α.

Στο τραπέζι τέθηκαν και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Ακόμα, πρότειναν την λειτουργία ιατρείου και φαρμακείου.

Οι συνδικαλιστές είχαν συνάντηση και με τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δικόπουλο, επισημαίνοντας την ελλιπή αστυνόμευση του νομού, τις απανωτές συνταξιοδοτήσεις που αποδυναμώνουν το Σώμα, αλλά και την ανάγκη να σταματήσει η μετακίνηση δύναμης στο Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών στην Κόρινθο.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας προχθές συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Κώστα Κυριακόπουλο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας , Υποστράτηγο Αθανάσιο Ματσίκα.

Υπόψιν τους τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την υπερεργασία, τα οφειλόμενα ρεπό , το κτιριακό αλλά και την έλλειψη κονδυλίων για την επισκευή  των περιπολικών.

Τέλος, σε φάση υλοποίησης μπαίνει η λειτουργία Λέσχης Σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις