Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά Σταθάκη και Ολυμπιακού Βόλου

H ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά Σταθάκη και Ολυμπιακού Βόλου

Αποδέσμευσε τους Ν’ Τζιοντό και Βοσκόπουλο

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι η ΕΠΟ απέρριψε την καταγγελία των Σταθάκη και Ολυμπιακού Βόλου, επίσης αποδέσμευσε τους Ν’ Τζιοντό, Βοσκόπουλο, ενώ έριξε νέα βέλη στον Φυντάνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Ιδιότητος Μεταγραφών της ΕΠΟ ερεύνησε την ψευδή και συκοφαντική καταγγελία του Πέτρου Σταθάκη και του Ολυμπιακού Βόλου, ότι δήθεν οι μεταγραφές του Ιουλίου του 2010 έγιναν με πλαστό πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας και κατόπιν συνεργασίας με την Α’ Δ.Ο.Υ Πατρών απέρριψε την καταγγελία παμψηφεί.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως είναι βέβαιο ότι θα απορριφθεί και η ένσταση του Ολυμπιακό Βόλου μετά το παιχνίδι στην Αγυιά στον δεύτερο γύρο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι βέβαιο ότι όλο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου και ο Πέτρος Σταθάκης θα καταδικαστούν λόγο των μηνύσεων που έχει υποβάλλει η ΠΑΕ Παναχαϊκή εις βάρος τους τόσο για το αδίκημα της ψευδούς καταμηνύσεως όσο και για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως, επίσης είναι βέβαιο ότι θα καταδικαστούν να καταβάλουν και σημαντικό χρηματικό ποσό για αποζημίωση.

Αύριο θα λυθούν κοινή συναίνεση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή τα συμβόλαια των Ngiodo Eduard και Γιάννη Βοσκόπουλου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται και στους δύο ποδοσφαιριστές την καλύτερη εξέλιξη στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports