Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση σε Σαμαρά για επιστράτευση και αντιρατσιστικό

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση σε Σαμαρά για επιστράτευ...

Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο αυταρχισμού και αντιδημοκρατικότητας, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση

Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό για την επιστράτευση των καθηγητών και τη στάση του στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση, με προσωπική εντολή του κ. Σαμαρά, αποσύρει το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας χαϊδεύοντας τα αυτιά του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, επιστρατεύει προληπτικά τους καθηγητές που υπερασπίζονται το δημόσιο σχολείο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μία, επισημαίνεται, ο κ. Σαμαράς «είναι άτεγκτος και σκληρός στην εκπαιδευτική κοινότητα» κι από την άλλη, «όπως έχει φανεί και σε άλλες περιπτώσεις, ανοιχτός και συγκαταβατικός στην ακροδεξιά και στους εκφραστές της εντός και εκτός κυβέρνησης».

Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο αυταρχισμού και αντιδημοκρατικότητας επιλέγοντας συνεχώς την επιστράτευση απέναντι σε κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η καταστροφική μνημονιακή πολιτική βλάπτει σοβαρά τα κοινωνικά δικαιώματα και τη δημοκρατία, καταγγέλλει η Κουμουνδούου και τονίζει την ανάγκη να μπει ένα τέλος στον «καττήφορο που επιβάλλει η επικίνδυνη τρικομματική κυβέρνηση».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις