Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ούζο θα πιουν Αγάθωνας και Κόζα Μόστρα αν περάσουν στον τελικό της Eurovision-To απόγευμα στις 17.35 η 2η πρόβα

Ούζο θα πιουν Αγάθωνας και Κόζα Μόστρα α...

Ο Αγάθωνας μεταμφιέστηκε με περούκα που παρέπεμπε σε Οβελίξ και Πίπη η Φακοδομύτη

Αεικίνητος και πολύ κοινωνικός και γεμάτος από το χαρακτηριστικό πληθωρικό χιούμορ και τις ατάκες του είναι ο 57χρονος Θεσσαλονικιός εκπρόσωπος μας φέτος στη Eurovision, Αγάθωνας Ιακωβίδης.

Μετά την 1η πρόβα της Ελληνικής συμμετοχής την προχθεσινή Πέμπτη 9 Μάιου 2013, ο Αγάθωνας και οι Κόζα Μόστρα που κερδίζουν ολοένα τις εντυπώσεις με το κομμάτι «Alcohol is free», παρευρέθηκαν στο Euroclub για να φωτογραφηθούν με τους eurofans και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σε μία από τις ερωτήσεις τα μέλη της Θεσσαλονικιώτικης μπάντας με τον ska Βαλκανικό ήχο και ο Αγάθωνας δήλωσαν πως αν καταφέρουν να περάσουν τη δοκιμασία του 2ου ημιτελικού της Πέμπτης 16 Μαίου 2013 όπου θα εμφανιστούν 9οι στη σειρά, θα το γιορτάσουν δεόντως πίνοντας ούζο και μπύρα!

Τόσο το φαν κλαμπ OGAE GREECE όσο και το σωματείο θαυμαστών της Eurovision στην Ελλάδα, INFE είναι συνεχώς παρόντα και στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελληνικής αποστολής. Όσο για την επόμενη 2η προγραμματισμένη πρόβα της Ελληνικής συμμετοχής, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου στις 17:35 ώρα Ελλάδας.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι στο ωραίο αστείο βίντεο κλιπ του «Alcohol is free» που μετέδωσε χθες η ΝΕΤ κατά την παρουσίαση των τραγουδιών του 2ου ημιτελικού, είδαμε να πρωτοστατεί η Θεσσαλονίκη αλλά και η μορφή του Αγάθωνα με το παχύ μουστάκι του.

Ο Αγάθωνας έχει μπει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα της Eurovision και όπως είδαμε σε πλάνα, μεταμφιέστηκε με ανάλογη καφετί περούκα με κοτσίδες σε κάτι ανάμεσα από Οβελίξ και την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, από τη Σουηδία που παλιότερα βλέπαμε και στην Ελληνική κρατική τηλεόραση, την Πίπη Φακιδομύτη!

Χορογράφος της Ελληνικής συμμετοχής είναι η Μαρία Λυραράκη που είχε χορέψει στη Eurovision της Κωνσταντινούπολης πλάι στον Σάκη Ρουβά το «Shake it » και είχαν τρελάνει τον κόσμο.

Επίσης φέτος η Μαρία Λυραράκη συνεργάζεται στο σώου του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar» που αυτή την Κυριακή 12 Μαίου θα κινηθεί σε ρυθμούς Eurovision.

Οι φωτό της συνέντευξης Τύπου είναι από το σάιτ του OGAE Greece.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight