Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το παλεύει η Κύπρος με την Δέσποινα Ολυμπίου-Οριακά περνάει στον τελικό σύμφωνα με τα προγνωστικά

Το παλεύει η Κύπρος με την Δέσποινα Ολυμ...

Χθες έγινε η 2η πρόβα του τραγουδιού "Αν με θυμάσαι" στο Μάλμε όπου διεξάγεται φέτος η Eurovision

Γεμάτη αυτοπεποίθηση βγήκε για τη δεύτερη πρόβα της χθες Παρασκευή 10 Μαίου στη σκηνή της αρένας του Μάλμε της Σουηδίας η συμπαθής τραγουδίστρια της επιτυχίας «Βάλε μουσική» και συνεργάτιδας για χρόνια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Δέσποινα Ολυμπίου που εκπροσωπεί την Κύπρο και θα διαγωνιστεί στην 14η θέση στον 1ο ημιτελικό της φετινής 58ης Eurovision, στις 14 Μαίου 2013.

Όπως γράφει η ανταπόκριση του ελληνικού φαν κλαμπ του διαγωνισμού OGAE Greece, «φορώντας το σιθρού φόρεμα που είδαμε και στην πρώτη πρόβα, το οποίο δίνει ένα ρομαντικό τόνο στην παρουσίαση, η Δέσποινα Ολυμπίου ερμήνευσε άψογα το ελληνόφωνο κομμάτι “Αν με θυμάσαι” το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές.

Σε σχέση με όσα είδαμε στην πρώτη πρόβα δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, αφού έτσι κι αλλιώς το τραγούδι δε χρειάζεται πειραματισμούς και φανφάρες. Σε σχέση με τη studio version η ερμηνεύτρια δίνει με τη φωνή της περισσότερο “χρώμα” σε ορισμένα σημεία του τραγουδιού το οποίο κλείνει με ένα μεγάλο χαμόγελο. Του αξίζει μια θέση στον Τελικό».

Το σάιτ του καναλιού star.gr, σημειώνει ότι η ατμόσφαιρα στη σκηνή τη στιγμή της παρουσίασης του τραγουδιού της Κύπρου είναι ιδιαίτερα ρομαντική και ερωτική και πως ο χρωματισμός που επικρατεί είναι αυτός του βαθύ μπλε της Μεσογείου.

Η ίδια η 37χρονη Δέσποινα Ολυμπίου που έχει συνεργαστεί και με τον Γιώργο Νταλάρα, δήλωσε στους Ευρωπαίους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης λίγο πριν ανέβει στη σκηνή πως, «το μήνυμα αυτού του τραγουδιού είναι πολύ προσωπικό! Μιλάει για τα συναισθήματα και παρά το ότι είναι στα ελληνικά, ελπίζω και εύχομαι πολλοί άνθρωποι να καταλάβουν όσα λένε οι στίχοι...

Στη ζωή όλων μας υπάρχει ένας άνθρωπος που μας δίνει το “καθαρό” συναίσθημα – είναι ένα τραγούδι γι’ αυτόν που κρατάμε πάντα στην καρδιά μας».

Πάντως, όπως σημειώνει το star.gr, τα προγνωστικά για τον α' ημιτελικό θέλουν μέχρι στιγμής την Κύπρο να βρίσκεται στο μεταίχμιο αν θα περάσει στον τελικό του Σαββάτου 18 Μαίου και πως αν προκριθεί, ενδεχομένως να το καταφέρει με μία από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι η Κύπρος είχε κατορθώσει να περάσει στον τελικό με την Ήβη Αδάμου όπου και τελικώς κατέλαβε την 15η θέση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight