Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κανονικά απόψε το μπαράζ στη Νέα Σμύρνη

Κανονικά απόψε το μπαράζ στη Νέα Σμύρνη

Παναθηναϊκός - Ξάνθη για την έκτη θέση

Κανονικά θα διεξαχθεί, όπως όλες οι ενδείξεις συνηγορούν, ο αγώνας διαβάθμισης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό απόψε (20:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα καταλάβει την έκτη θέση στο πρωτάθλημα.

Χθες το βράδυ έγινε προσπάθεια δολιοφθοράς στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όταν άγνωστοι πέταξαν μπογιές αλλά δεν δημιούργησαν το πρόβλημα που επιθυμούσαν. Από το πρωί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης καθαρίζεται και ως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης θα έχει παραδοθεί προς χρήση.

Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν έχοντας μοναδική απουσία εκείνη του Τοτσέ, ενώ η ακριτική ομάδα μετέβη στην Αθήνα χωρίς προβλήματα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στον τελευταίο αγώνα του ως προπονητής της Ξάνθης, θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μετά το πέρας της σύσκεψης στην ο9ποία συμμετέχουν οι ομάδες, η Σούπερ Λίγκα, η ασφάλεια του γηπέδου και η Αστυνομία αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιείται το ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports