Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκίνησε το "Basketball Training Camp 2013" του Απόλλωνα Πάτρας

Ξεκίνησε το "Basketball Training Ca...

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή

Ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται μέχρι το ερχόμενο Σάββατο το «Basketball Training Camp 2013» που διοργανώνει ο Απόλλων Πάτρας.

Το «Basketball Training Camp 2013» αποτελεί συνέχεια του «Σεμιναρίου Προπονητικής για μικρές ηλικίες» που διοργανώθηκε κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων (2012) και εντάσσεται στο πλαίσιο της σταθερής προσπάθειας που καταβάλει ο Απόλλων Πάτρας για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή μας.

Το «Basketball Training Camp 2013» φιλοξενείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Πάτρας στην Περιβόλα, και είναι δομημένο σε τρία ηλικιακά επίπεδα-κατηγορίες : 1η κατηγορία γεννηθέντες 1994-97, 2η κατηγορία γεννηθέντες 1997-00, και 3η κατηγορία γεννηθέντες 2000-03.

Στο «Basketball Training Camp 2013» θα διδάξουν οι: Κ. Πετρόπουλος, Ν. Βετούλας, Λ. Τέρνερ, Β. Πέτροβιτς, Τ. Πετρόπουλος, Α. Μπερδέσης, Δ. Κοτσίρης,  Κ. Ρακιτζής, Γ. Μπαζίνας, Ν. Στάνκοβιτς, Σ. Βελής, Γ. Μολφέτας, Γ.  Πετρόπουλος, Ν. Νάκης,  Β. Καπερώνης, Ν.  Ζίζηλας, Α. Γιαννακόπουλος, Γ. Αραμπατζής, Α. Οικονομόπουλος κ.ά.

Στο camp εκτός από αθλητές Απόλλωνα/Απολλωνιάδας έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος ταλαντούχοι αθλητές και από άλλους συλλόγους της Πάτρας καθώς και από την ευρύτερη περιοχή (Πύργος, Ακράτα, Ναύπακτος, Κάτω Αχαΐ

Από χθες έως και το Σάββατο διοργανώνεται τουρνουά "3 on 3" σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (έφηβοι - παίδες – mini/promini). Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 300 αθλητές από 8 μέχρι 16 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports