Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Καθώς διατρέχει ο νοητικός Ερμής το ζώδιό σας, κορυφώνει σήμερα μια θετική όψη με τον Πλούτωνα, η οποία δυναμώνει το νου, καταλαβαίνετε σε περισσότερο βάθος τις καταστάσεις, κι αυτό σας προσφέρει αίσθημα δύναμης, ενώ ξεπερνάτε τις φοβίες και την αίσθηση αδυναμίας των τελευταίων εβδομάδων. Αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις, απελευθέρωση. Βοήθεια οικονομική.

Δίδυμοι

Με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να αποκαλύπτονται κάποια μυστικά, τόσο για ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, όσο και δικά σας κρυμμένα στοιχεία. Είναι όμως μια διαδικασία απελευθερωτική, καθώς γίνονται συνειδητοποιήσεις και αφήνετε για τα καλά ορισμένα πράγματα πίσω.

Καρκίνος

Η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα προσφέρει βάθος στην επικοινωνία, κι έτσι τις τελευταίες μέρες καταλαβαίνετε καλύτερα τους άλλους. Αισθηματικές και φιλικές σχέσεις αποκτούν περισσότερο δέσιμο, γι' αυτόν ακριβώς το λόγω, της βαθύτερης κατανόησης. Έτσι, μετά την αποξένωση των τελευταίων εβδομάδων, βιώνετε περισσότερη ενότητα με όσους αγαπάτε.

Λέων

Άλλη μια θετική γωνία κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο δίνει την αίσθηση ότι αποβάλλατε πλέον κάποιες αρνητικές σκέψεις και νοοτροπίες που σας  ταλαιπωρούσαν. Νιώθετε πιο δυνατοί και νοητικά, ενώ η όψη αυτή βοηθά τα επαγγελματικά σας, όπου πιθανόν να γίνονται δημιουργικές επαφές και συζητήσεις. Γόνιμες ιδέες.

Παρθένος

Το ζώδιό σας τείνει να ανησυχεί πολύ και να “τρώγεται” για λεπτομέρειες, όμως έρχεται τώρα η θετική όψη  Ερμή-Πλούτωνα, η οποία δυναμώνει το νου και σας βοηθά να ξεπεράσετε φοβίες κι αγωνίες. Αναγέννηση και σε νοητικό επίπεδο λοιπόν, κι έτσι νιώθετε να έχετε τον έλεγχο των σκέψεών σας αλλά και στην επικοινωνία ή σε μικρά πράγματα.

Ζυγός

Με τη θετική γωνία Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, νιώθετε να γνωρίζετε καλύτερα τα κίνητρα και τα βαθύτερα θέλω των άλλων, κάτι που σας δίνει την αίσθηση ότι έχετε περισσότερο έλεγχο στις καταστάσεις. Η επικοινωνία στις ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις γίνεται πιο βαθιά και ο ένας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του άλλου.

Σκορπιός

Βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία στις αισθηματικές και συγγενικές σχέσεις η θετική όψη Ερμή-Πλούτωνα, όχι τόσο μέσα από πολλά λόγια, τα οποία άλλωστε δεν προτιμά το ζώδιό σας, αλλά μέσα από βαθύτερη και ενστικτώδη κατανόηση. Νιώθετε να έχετε περισσότερη συνάφεια και ενότητα τώρα με τους άλλους, και στο νοητικό επίπεδο.

Τοξότης

Ακόμα μία θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο ενισχύει κυρίως τα οικονομικά κι επαγγελματικά σας. Έτσι, είναι πιθανό να έχετε νέες, δημιουργικές ιδέες, ενώ μπορεί να γίνονται γνωριμίες, συζητήσεις κι επαφές που θα ανανεώσουν αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Βελτίωση επίσης στην επικοινωνία στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό, κυρίως σε νοητικό κι επικοινωνιακό επίπεδο. Έτσι, η επικοινωνία με τα παιδιά αλλά και με τον ερωτικό σύντροφο βελτιώνεται σημαντικά, υπάρχει κατανόηση και σύμπνοια, και καταλαβαίνετε καλύτερα τους άλλους και τον εαυτό σας, κάτι που δίνει τον έλεγχο των καταστάσεων. Αποβολή βλαβερών ιδεών και σκέψεων.

Υδροχόος

Κάποιες έμμονες ιδέες ή αρνητικές σκέψεις τώρα αποβάλλονται και νιώθετε πιο δυνατοί, με το  θετικό τρίγωνο  Ερμή-Πλούτωνα να δυναμώνει επίσης το νου και τη κατανόηση. Ίσως κιόλας ανακαλύπτετε κρυμμένο εσωτερικό δυναμικό, ίσως γίνονται εσωτερικές αποκαλύψεις και αισθάνεστε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

Ιχθύες

Η θετική γωνία Ερμή-Πλούτωνα βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία στις συγγενικές αλλά και τις φιλικές σχέσεις. Κατανοείτε περισσότερο τους άλλους αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, ενώ βρίσκονται άτομα στο περιβάλλον σας με τις ίδιες ιδέες και στόχους. Τα ταξιδάκια, οι συζητήσεις, το διάβασμα αλλά και η παρέα, είναι πηγή ανανέωσης.

Κριός

Μια ακόμα θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο βοηθά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, πιθανόν μέσα από ιδέες και επαφές που θα αναζωογονήσουν αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Ο νους σας είναι πιο σταθερός και ήρεμος τώρα, οι σκέψεις είναι ρεαλιστικές και νιώθετε να έχετε τον έλεγχο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being