Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Ένα ακόμη μετάλλιο για την Μαριάτζελα Πανουργιά

Πινγκ πονγκ: Ένα ακόμη μετάλλιο για την ...

Για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Με ένα ακόμη μετάλλιο  γύρισε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα  νέων - νεανίδων που έγινε το τριήμερο Σάββατο - Δευτέρα  στο ΣΕΦ η ομάδα των Φοίνικων Γλυφάδας Πατρών.

Το μετάλλιο κατέκτησε η Μαριάτζελα Πανουργιά στο διπλό νεανίδων. Η αθλήτρια των Φοινίκων  μαζί με την Νικολέρα Καραβιδα του ΑΟ Αγίας Βαρβάρας έκαναν την έκπληξη των αγώνων όταν απέκλεισαν με 3-0  τις αθλήτριες Εμίρη και  Μπίσκολα του ΑΟ Αθηνα που ήταν  το τρίτο φαβορί του διπλού και προκρίθηκαν στην τελική τετράδα.

Στον ημιτελικό πάλεψαν απέναντι στο πρώτο  φαβορί του διπλού  Τόλιου-Παρίδη  και  μετά από ένα πολύ καλό αγώνα έχασαν με 3-0 για να καταλάβουν τελικά την τρίτη θέση.

Η Πανουργιά ( Νο 19)  είχε πολύ καλή πορεία και στο ατομικό, αφού πέρασε δεύτερη από τον προκριματικό όμιλο νίκησε μετά από δραματικό αγώνα με 3-2 το τέταρτο φαβορί της διοργάνωσης  Φιλια Εμίρη (νο 5) και πέρασε στην οκτάδα . Η εντυπωσιακή πορεία της σταμάτησε με την ήττα της με 3-0 από την Θάλεια Κορδούτη (Νο6).

Στο ομαδικό ο Δημήτρης Ντεμίρης χρησιμοποίησε  εκτός της Πανουργιά τις κορασίδες Χριστίνα Αθνασοπούλου και Στέλλα Καλύβα και την παγκορασίδα  Βασίλικη Ηλιοπούλου.

Οι Φοίνικες,  έχοντας τον μικρότερο μέσον όρο ηλικίας από τις υπόλοιπες ομάδες,  δεν μπόρεσαν να περάσουν στην τελική εξάδα από τους προκριματικούς ομίλους, αλλά οι μικρές του αθλήτριες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρέπει να σημειωθεί ιδιαίτερα η νίκη της 13χρονης Χριστίνας Αθανασοπούλου (νο 44)  επί της 18χρονης  Αννα Σοφιανού(νο10) του ΑΣΕΠΑ "Καβάλα".

Το μετάλλιο της Πανουργιά είναι το τρίτο μέχρι στιγμής για το 2013 για τους Φοίνικες. Έχουν προηγηθεί το χρυσό στο ΤΟΠ 8 και το αργυρό στο διπλό του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών  από την Γεωργία Ζαβιτσάνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports