Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φιλική ισοπαλία (2-2) του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια

Φιλική ισοπαλία (2-2) του Παναθηναϊκού μ...

Αμυντικές αδυναμίες (ξανα)έδειξε η ομάδα του κ. Βονόρτα

Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια, που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας στο πλαίσιο της εκστρατείας του κυπριακού συλλόγου για την οικονομική επιβίωσή του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟ κ. Γιάννης Βονόρτας έκανε αρκετές δοκιμές εν όψει του αγώνα μπαράζ της επόμενης Πέμπτης (8 Μαΐου) με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ωστόσο παρά τη διάθεση που είχαν οι παίκτες του, επανέλαβαν τις ίδιες αμυντικές ανορθογραφίες που στοίχισαν στην ομάδα και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Το σκορ άνοιξε για τον Παναθηναϊκό στο 12΄ με πλασέ ο Μπαρμπαρούσης μετά από κεφαλιά πάσα του Τοτσέ, ενώ η Ομόνοια ισοφάρισε στο 54΄ με τον Φρέντι. Η ομάδα του κ. Βονόρτα πήρε ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Λαγού στο 67΄ αλλά το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 70΄ ο Αντρέ Αλβες με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Φρέντι από τον Βελάσκες.

Ο Σισοκό αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με πρόβλημα στον ώμο και η συμμετοχή στο ματς με την Ξάνθη κρίνεται αμφίβολη.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς πέραν της υγρασίας, η θερμοκρασία άγγιξε τους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεβίτα (62΄ Γιαννίκογλου), Αλάμπι, Χαραλάμπους (46΄ Σκαραμοτσίνο), Αγκουιάρ (79΄ Χριστούδιας), Μαργκάσα (87΄ Ιωάννου), Χριστοφή (46΄ Εφραίμ), Κυριακού, Ρουσιάς (46΄ Νούνο Ασις), Σκέμπρι (66΄ Αντρέ Αλβες), Ντανιέλσον, Φρέντι (79΄ Δημητρίου)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καρνέζης (61΄ Κοτσόλης), Σπυρόπουλος (68΄ Εσπάρθα), Χουχούμης (77΄ Κάιπερ), Τριανταφυλλόπουλος (46΄ Βελάσκες), Μπουμσόνγκ, Λαγός, Σο, Ζέκα, Σισοκό (37΄ Ντίνας), Μπαρμπαρούσης (80΄ Αποστολόπουλος), Τοτσέ (46΄ Φιγκερόα)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports