Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά Καλογιάννη

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά Καλογιάννη

Εξέδωσε ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει ευθεία επίθεση κατά του προέδρου της μικρής Λίγκας, Σπύρου Καλογιάννη, κατηγορώντας τον ότι βρίσκεται πίσω από όλες σχεδόν τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της ομάδας. Όπως αναφέρει:

"1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στους οπαδούς της σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο αλλά και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ειδικά η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στον ήρωα οπαδό της Παναγιώτη Κωστόπουλο να είναι η τελευταία χρονιά που αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και να είναι σύντομα απόλυτα υγιής κοντά μας.

2. Σήμερα εξοφλήθηκαν οι οφειλές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό.

Σημειωτέον παρά το ότι από πλευράς Football Leagueστην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή οφείλονται σημαντικότατα ποσά από την χορηγία του Ο.Π.Α.Π. , του ΠΡΟΠΟ και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Ο.Τ.Ε. TV, το λογιστήριο της Football League δεν εκταμίευσε ούτε ένα ευρώ, εν' αντιθέσει με άλλες Π.Α.Ε. οι οποίες έχουν εισπράξει περισσότερα χρήματα τα οποία τις περισσότερες φορές δεν δικαιούνται.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αμέσως μετά το Πάσχα θα προβεί σε όλες τις δέουσες νόμιμες ενέργειες γιατί η συμπεριφορά του προέδρου και του Δ.Σ. της  Football League τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της εχθρότητας.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Football League που αφορούσαν τον παράνομο ορισμό των αγώνων της Π.Α.Ε. Λάρισας , την πλαστογραφία στη δήθεν δίκη για την απόρριψη της ενστάσεως σε βάρος της Π.Α.Ε. Λάρισας αλλά και την πρωτοφανή τιμωρία του πρώην προέδρου και πρώην ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. κ. Αλεξίου Κούγια  καθώς και τον πρωτοφανή υποβιβασμό   της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από την καταγγελία του επί 6 χρόνια γενικού αρχηγού της Ηλιούπολης αποδεικνύουν ότι η εχθρότητα του κ. Καλογιάννη προς την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Σημειωτέον ότι ο κ. Καλογιάννης είχε υποσχεθεί προς όλες τις Π.Α.Ε. ότι το προηγούμενο καλοκαίρι θα αντικαθιστούσε όλα τα μέλη των επιτροπών τα οποία συμμετείχαν στις συνθέσεις τους από την εποχή των στημένων αγώνων  της Football League, κάτι που δεν έχει πράξει μέχρι τώρα αποδεικνύοντας ότι πιθανότατα γνώριζε τα πάντα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports