Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε τον Άγγλο σταρ Τζέισον Στέιθαμ σε σπάνια φωτό όταν ήταν αθλητής καταδύσεων

Δείτε τον Άγγλο σταρ Τζέισον Στέιθαμ σε ...

Είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988

Ο 45χρονος καλογυμνασμένος Εγγλέζος ηθοποιός από το Ντέρμπισάιρ, Τζέισον Στέιθαμ που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο σταρ ταινιών περιπέτειας με υψηλή αδρεναλίνη και επικίνδυνες σκηνές, σε νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και ιδίως στις καταδύσεις σε πισίνα.

Ήταν μέλος της Εθνικής Βρετανικής Ομάδας Καταδύσεων για τουλάχιστον 12 χρόνια. Έχει ακόμα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το body building και την πυγμαχία και η άψογη φυσική του κατάσταση τον βοηθά να γυρίζει χωρίς βοήθεια όλες σχεδόν τις επικίνδυνες σκηνές που έχει στα φιλμ.

Πρόσφατα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του που τον δείχνει στα 21 του χρόνια να μετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Από τις πιο τελευταίες ταινίες του γοητευτικού και υπερκινητικού Στέιθαμ (πάρτε παράδειγμα τον ρόλο του στο «Crank»), ήταν το «Safe» (κυκλοφορεί ήδη σε dvd), το «Parker» του Τέιλορ Χάκφορντ όπου συμπρωταγωνίστησε με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Νικ Νόλτε και έπεται το «Hummingbird» του Στίβεν Νάιτ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Αγγλικές αίθουσες στις 17 Μαΐου 2013.
.

Η φωτ. είναι από το izismile.com.

Η φωτ. είναι από το izismile.com.

Η φωτ. είναι από το izismile.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight