Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για το μακελειό στη Σαχτούρη: Δεν αποκλείεται αιφνιδιασμός της Αστυνομίας - Με μεγάλη προσοχή οι έρευνες

Για το μακελειό στη Σαχτούρη: Δεν αποκλε...

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Με μεγάλη προσοχή – και σημαντική πρόοδο, όπως λένε πληροφορίες του thebest.gr- προχωρούν οι έρευνες της Αστυνομίας για την πλήρη εξιχνίαση και τον εντοπισμό των δραστών της διπλής δολοφονίας στην οδό Σαχτούρη. Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει αρκετό υλικό, υπάρχουν ύποπτοι, ωστόσο η υπόθεση θα πρέπει να «δεθεί» με ακλόνητα στοιχεία ώστε να ακολουθήσουν κινήσεις για την σύλληψη των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μέχρι τώρα η τοπική Αστυνομία ακολουθεί μια ιδιαίτερα προσεκτική στάση , οι δε πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί στρέφουν τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και δεν αποκλείεται, όπως συνέβη και στην περίπτωση της σύλληψης του Αλέξη Φράγκου στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, οι αστυνομικοί να αιφνιδιάσουν…

Για την πρόοδο των ερευνών και τον εντοπισμό των δολοφόνων του Κωνσταντίνου Φράγκου και του Βασίλη Σινούρη, όπως έγραψε το thebest.gr, υπήρξε ενημέρωση του Αρχηγού της Αστυνομίας Νίκου Παπαγιαννόπουλου κατά την παρουσία του στην Πάτρα την Κυριακή. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για την διαλεύκανση της υπόθεσης και την σύλληψη των υπαιτίων όσο και για την αποκατάσταση της γαλήνης στην πόλη.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι πληροφορίες ή εκτιμήσεις που μετατρέπονται σε «πληροφορίες» και διαχέονται δεξιά και αριστερά δεν επαληθεύονται από την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις