Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Η Διονυσία και ο Μπερδέσης δεν έχουν καμία σχέση με όσα τους κατηγορούν", λέει η μάνατζερ του πυγμάχου

"Η Διονυσία και ο Μπερδέσης δεν έχο...

Τι δήλωσε στο Star

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το Σάββατο η Διονυσία Κουκίου, η Πατρινή Σταρ Ελλάς του 2008, η οποία κατηγορείται μαζί με τον πυγμάχο φίλο της Τάσο Μπερδέση και άλλα τρία άτομα για υπόθαλψη εγκληματία (Αλέξης Φράγκος).

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε εκ μέρους της στην τηλεόραση του Star. «Ούτε γνώριζε τίποτα για ποινικές εκκρεμότητες, ούτε υποχρεούται όπως αντιλαμβάνεστε, ο καθένας να ρωτά κάθε φιλοξενούμενο του ή κάποιον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο σπίτι, εάν εκκρεμεί κάτι σε βάρος του» δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη της Σταρ Ελλάς, φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είχε κάποια εμπλοκή με την υπόθεση.

Όλοι ήξεραν ότι στο διαμέρισμα του Αγίου Δημητρίου όπου συνελήφθη, έμενε η έγκυος αδερφή της και ότι ήταν χρόνια φίλοι με τον πυγμάχο που επίσης κατηγορείται.

Στο Star μίλησε όμως και η Γωγώ Μπιτάκου, manager του πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση:

«Γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια, έχουν μεγαλώσει μαζί, υπήρξαν και ζευγάρι. Είναι φίλοι. Καμία σχέση δεν έχει με όλο αυτό που έγινε. Δεν σημαίνει τίποτα το ότι ήταν μέσα σε ένα σπίτι που πήγε να επισκεφθεί ο φερόμενος ως δολοφόνος».

Μάλιστα υποστηρίζει πως, ο πυγμάχος, «μετά τον Άγιο Κοσμά όπου έκανε τις τελευταίες του προπονήσεις, πήγε στο σπίτι για να φάει και να κοιμηθεί. Κοιμόταν εκείνη την ώρα».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις