Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Tι θα ισχυριστούν σήμερα στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την υπόθαλψη του Αλέξη Φράγκου

Πάτρα: Tι θα ισχυριστούν σήμερα στο Δικα...

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών στο οποίο θα οδηγηθούν

Στη δίκη που θα γίνει σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε συλληφθέντες θα αρνηθούν την κατηγορία της υπόθαλψης και θα υποστηρίξουν ότι δεν γνώριζαν για τη συμμετοχή του 31χρονου στη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα και τον βαρύ τραυματισμό του Νίκου Ντάντη, αφού δεν υπήρχε καν ενεργό ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου θα υποστηρίξει ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ προκειμένου να βοηθήσει την αδελφή της που είναι έγκυος, ενώ ο πρωταθλητής της πυγμαχίας κι επίσης συλληφθείς Τάσος Μπερδέσης αναμένεται να ισχυριστεί ότι βρισκόταν στην Αθήνα για προπονήσεις και πέρασε και από το διαμέρισμα στο Μπραχάμι. Οσον αφορά την αδελφή της πρώην Σταρ Ελλάς και τον αρραβωνιαστικό της, πληροφορίες αναφέρουν ότι με τη σειρά τους θα αρνηθούν οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση. Θα ισχυριστούν ότι ο Φράγκος τους ζήτησε να τον φιλοξενήσουν για μία μέρα και ότι δεν γνώριζαν ότι αναζητείται.

Την υπεράσπιση και των πέντε κατηγορουμένων, που συνελήφθησαν στην έφοδο των αστυνομικών, έχουν αναλάβει οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Λίζα Κωσταρλίδου, ενώ την υπεράσπιση του Αλέξη Φράγκου έχουν αναλάβει από κοινού ο Σάκης Κεχαγιόγλου με τον δικηγόρο Πατρών Περικλή Πασχάκη. «Σχετικά με τον εντολέα μου, Αλέξη Φράγκο, θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Οι υπόλοιποι εντολείς μου που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία είναι αθώοι, διότι ευρέθησαν εντελώς συμπτωματικά στην οικία όπου συνελήφθη ο Αλέξης Φράγκος. Επιθυμώ να τονίσω ότι κανείς δεν έχει υποχρέωση όταν φιλοξενεί κάποιον να τον ρωτά τις τυχόν ποινικές εκκρεμότητές του, πόσο μάλλον όταν δεν είχε καν εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του. Μου προξένησε κατάπληξη και απορία η απόφαση του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου να μην άρει την κράτηση των τεσσάρων, με συνέπεια να παραμείνουν κρατούμενοι τη στιγμή που έχουν λευκό ποινικό μητρώο και σταθερή κατοικία, ενώ την ίδια στιγμή άφηνε ελεύθερους αλλοδαπούς χωρίς συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας.

Ελπίζω να κριθούν με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι με όρους δημοσιότητας και επικοινωνιακής βαρύτητας της όλης υπόθεσης» δήλωσε στην «Espresso» ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις