Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Επιμελητήριο παρεμβαίνει στη ΔΕΥΑΠ για τα έργα στην Ηρώων Πολυτεχνείου- "Αργεί ο εργολάβος, δεν αντέχουν άλλο οι επιχειρήσεις"

Το Επιμελητήριο παρεμβαίνει  στη ΔΕΥΑΠ γ...

Ζητά επίσπευση των εργασιών

Την επίσπευση των έργων της ΔΕΥΑΠ στην Ηρώων Πολυτεχνείου ζητά με επιστολή του προς τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιάννη Δημαρά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Αναφέρει συγκεκριμένα: κ. Πρόεδρε,με την παρούσα, αναφερόμαστε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
Γνωρίζουμε την αναγκαιότητα των έργων αυτών και υποστηρίζουμε την προσπάθειά σας για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων.
Στα πλαίσια υλοποίησης όμως των έργων, θα πρέπει να σας επισημάνουμε πως παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα και δυσλειτουργίες σε επιχειρήσεις της περιοχής που είναι μέλη του Επιμελητηρίου μας.
Μη προσπελασιμότητα και αποκοπή από προμηθευτές και πελάτες είναι τα κυριότερα, που ειδικά στις σημερινές συνθήκες της οικονομίας, προκαλούν προβλήματα με πολλαπλασιαστικές δυσμενείς επιπτώσεις.
Το γεγονός δε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στον ίδιο χώρο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, σημαίνει ότι πλέον οι επιχειρήσεις έχουν εξαντλήσει τα όριά τους και όσον αφορά την υπομονή τους και όσον αφορά την βιωσιμότητά τους.
Αναγνωρίζοντας όμως την αναγκαιότητα των έργων, υποστηρίζουν την προσπάθεια και αναμένουν την άμεση ολοκλήρωση.
Για τον λόγο αυτό σας επισημαίνουμε πως με τις ενέργειές σας, θα πρέπει να δοθούν οδηγίες για την επίσπευση των εργασιών από τους κατασκευαστές με κάθε τρόπο.
Η αναφορά μας γίνεται, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στις περισσότερες των περιπτώσεων, απασχολούνται 2-3 εργάτες από τον εργολάβο, με αποτέλεσμα την μεγάλη καθυστέρηση.
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας, ώστε να ενισχυθούν τα συνεργεία, για την ταχεία ολοκλήρωση του έργου και απόδοσή του στην περιοχή και να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις