Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινό ενδιαφέρον είχε το χθεσινό σώου Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1

Πατρινό ενδιαφέρον είχε το χθεσινό σώου ...

Ο συμπαθής και ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς υποδύθηκε την Πατρινή λαική τραγουδίστρια Πόλυ Πάνου

Πολύ καλός και πειστικός στην μεταμφίεση του αλλά και στην προσπάθεια του να μιμηθεί τις κινήσεις και την ιδιαίτερη φωνή της Πατρινής θρυλικής λαικής ερμηνεύτριας Πόλυς Πάνου ήταν χθες στο σώου του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar, ο Γιαννιώτης στην καταγωγή και απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης, Θανάσης Αλευράς.

Εμφανίστηκε με λευκή μακριά τουαλέτα, ξανθό μαλλί αλά Πόλυ Πάνου, περιποιημένα νύχια βαμένα περλέ και μία φωνή σχετικά βραχνή και μπάσα προσπαθώντας να αποδώσει όσο πιο πειστικά γινόταν την Πατρινή καλλιτέχνιδα που έχει γεννηθεί στην Γούναρη και Νικήτα και ξεκίνησε να μεσουρανεί στο Ελληνικό λαικό μουσικό πάλκο στα μέσα της δεκαετίας του '50.

Ο Θανάσης Αλευράς τραγουδησε την μεγάλη επιτυχία της Πάνου "Τι σου 'κανα και πίνεις". Η βαθμολογία για τον Θανάση Αλευρά ήταν πολύ καλή και τον έφερε στις πρώτες θέσεις.

Ωστόσο τη νίκη στο 3ο live του σώου κέρδισε ο Κώστας Μαρτάκης που υποδύθηκε κι αυτός γυναίκα καλλιτέχνιδα και είχε ακόμα πιο δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας. μεταμορφώθηκε εμφανισιακά αλλά και στη φωνή σε Μαράια Κάρει και είπε το κομμάτι "Without you". Βέβαια η εμφάνιση και των δύο αυτών ανδρών καλλιτεχνών ήταν στα όρια του γκροτέσκου και της drag queen αλλά κατάφεραν και το συγκράτησαν!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight