Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διονυσία Κουκίου: Τότε που πήρε τον τίτλο μέσα από τα... χέρια της Ρίας Αντωνίου

Διονυσία Κουκίου: Τότε που πήρε τον τίτλ...

Η Πατρινή Σταρ Ελλάς

Ποια είναι η Διονυσία Κουκίου που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ίδιο σπίτι στο οποίο συνελήφθη και ο Αλέξης Φράγκος στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών (Μπραχάμι); Η πρώην Σταρ Ελλάς κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών για υπόθαλψη εγκληματία και η κράτηση της έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου έχει ήδη εκφράσει την απορία του για την απόφαση κράτησης της πελάτισσας του, όπως έχει αναφέρει ήδη το thebest.gr.

Προ καιρού η εφημερίδα "Εσπρέσσο" είχε αναφερθεί στην πρώην Σταρ Ελλάς η οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2008 εκτοπίζοντας "φαβορί" του διαγωνισμού όπως η Ρία Αντωνίου και η Μπετυ Κουράκου:

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Εκεί ζουν ακόμη οι γονείς και τ' αδέλφια της. Η ίδια μετακόμισε στην Αθήνα πριν από δυόμισι χρόνια.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Φοίτησε σε Τεχνικό Λύκειο Κομμωτικής - Αισθητικής και, όπως κάθε εστεμμένη που σέβεται τον εαυτό της, ομιλεί δύο γλώσσες: αγγλικά και γαλλικά.

Επίσημη πρώτη: Κάποιες επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις για καταλόγους που έκανε όταν ήρθε στην Αθήνα, μπαίνοντας δειλά-δειλά στο χώρο του μόντελινγκ.

Δυνατή στιγμή: Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2008. Αν και outsider, η Διονυσία κατάφερε να εκτοπίσει τα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο.

Στιγμή αδυναμίας: Δεν έφτανε που ταλαιπωρήθηκε μέχρι να φτάσει στο Βιετνάμ, επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα, δεν κατάφερε ούτε να μπει στη 15άδα του διαγωνισμού «Μις Υφήλιος» που έγινε εκεί.

Οι άνθρωποι γύρω της: Η οικογένειά της και ο σύντροφός της. Παλιότερα έκανε στενή παρέα με τη συντοπίτισσά της Παυλίνα Κωσταγιού, αλλά τώρα τελευταία τις βλέπουμε σπάνια μαζί.

Ατάκα κι επιτόπου: «Ο ιδανικός άντρας πρέπει να είναι ευγενικός, να με αγαπάει, να με προσέχει, να υπάρχει επικοινωνία, να μη με ζηλεύει και να έχουμε ερωτική χημεία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight