Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η "νονά" του φετινού Πάσχα Κατερίνα Στανίση έρχεται στην Πάτρα την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαίου

Η "νονά" του φετινού Πάσχα Κατ...

Θα τραγουδήσει στο κέντρο "Αστέρια" - Πρόσφατα φωτογραφήθηκε στην Βαρβάκειο κρεαταγορά

Η λαική αοιδός Κατερίνα Στανίση είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς η διαφήμιση της για πολύ γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών έχει προκαλέσει αναρίθμητα σχόλια σε παρέες, στα ραδιόφωνα (όπου το σχετικό σποτ παίζεται συνεχώς), στην τηλεόραση και στις εφημερίδες.

Η «νονά» Κατερίνα Στανίση που έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες στην πολύχρονη καριέρα της όπως με το κομμάτι «Σε έχω κάνει θεό», θα βρεθεί στην Πάτρα ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2013 το βράδυ για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση στα «Αστέρια» στην Όθωνος Αμαλίας.

Μαζί της εννοείται ότι θα έχει και την ορχήστρα της ενώ λόγω και της τεράστιας δημοτικότητας της εξαιτίας και της διαφήμισης όπου η Κατερίνα Στανίση παρουσιάζεται ως σούπερ νονά του Πάσχα με κατακόκκινη τουαλέτα, προβλέπεται στο κέντρο «Αστέρια» να επικρατήσει το αδιαχώρητο από κόσμο.

Η Κατερίνα Στανίση που τελευταία συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, δέχεται τώρα τις προτάσεις «βροχή» ενώ όπως είδαμε στο διαδίκτυο πήγε και φωτογραφήθηκε και στην Βαρβάκειο κρεαταγορά στο κέντρο της Αθήνας όπου χτυπάει ο παλμός της Πασχαλινής αγοράς!

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News, η αυθεντική και γνήσια λαική τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε «έχω φάει πολλές “πόρτες” από ανθρώπους της δουλειάς και των media. Εγώ δεν έχω απαιτήσει να με σέβονται, αλλά περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση.

Πέρασαν στιγμές που μου έκλεισαν πολλές πόρτες και ένιωσα άσχημα γι' αυτό... Αυτοί που μου έκλειναν τις πόρτες τώρα μου τηλεφωνούν για να μου ζητήσουν κάτι. Ήρθε ο καιρός να κλείσω και εγώ την πόρτα!”. Ακόμα είπε, «τα έχασα όλα και έμεινα στον άσσο... Ότι χρήματα είχα μαζέψει μου τα είχαν κάνει ομόλογα. Εγώ δεν ήξερα από αυτά. Εγώ το μόνο που γνώριζα ήταν ότι τα λεφτά είναι σταθερά, κλειστά...Ήταν ένα αρκετά σεβαστό ποσό».

Η Κατερίνα Στανίση έχει ερμηνεύσει μερικά κλασικά λαικά κομμάτια όπως το «Μυστικές μου έρωτα» (από τις πρώτες της επιτυχίες) αλλά και πολλά ακόμη σουξέ όπως το «Συγγνώμη κύριε ποιος είστε», «Αναστατώνομαι», «Να σου κάνω μία ερώτηση», «Τότε», κ.α.

Η Κατερίνα Στανίση πρόσθεσε ακόμα στις δηλώσεις της ότι τώρα ξεκινάει από την αρχή. «Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς πολλές φορές από την αρχή, γιατί δεν είμαι 20 χρονών», είπε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει γεννηθεί το 1957 στη Νάουσα (σήμερα είναι 56 ετών). Σε ηλικία 17 ετών, μαζί με την οικογένειά της μετανάστευσαν στην Γερμανία, λόγω της φτώχειας και της ανεργίας που μάστιζε την δεκαετία του '60 την Ελλάδα, όπου εργάστηκε σε εργοστάσια, στην λάντζα εστιατορίων και ως οικιακή βοηθός.

Σε ηλικία 16 ετών ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο, στο νυχτερινό κέντρο «Maxim» στην Γερμανία, όπου και γνώρισε γνωστό ατζέντη που την παρότρυνε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Τέλος μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μίλα» στο Star, η Κατερίνα Στανίση ανέφερε «εγώ δεν είμαι η νονά του Πάσχα, είμαι η νονά όλου του χρόνου. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λένε, ως λαϊκή τραγουδίστρια και ως λαϊκός άνθρωπος θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Μεγάλωσα σε λαϊκή γειτονιά στη Νάουσα. Βέβαια άλλαξαν πολλά πράγματα με τη δουλειά μου, καλυτέρεψε η ζωή μου, αλλά καλώς ή κακώς παρέμεινα ένας άνθρωπος καθημερινός».

Να αναφέρουμε ακόμα ότι την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» θα κυκλοφορήσει ως δώρο cd της Κατερίνας Στανίση με όλες τις χρυσές της επιτυχίες.

 

Η φωτ. είναι από το gr.omg.yahoo.com.

Η φωτ. είναι από το gr.omg.yahoo.com.

Η φωτ. είναι από το gr.omg.yahoo.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight