Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Γρήγορα κι εύκολα μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές ή άλλες συναλλαγές το πρωί, ενώ η θετική γωνία Σελήνης-Ερμή βοηθά στο κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων ζητημάτων. Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω και θα τονώσει τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σας, ενώ θα ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών.

Δίδυμοι

Με κοινωνική κι ευχάριστη διάθεση ξεκινά η μέρα, ενώ η θετική γωνία Σελήνης-Ερμή βοηθά στις επαφές, στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Ιδανικές οι ώρες μέχρι το μεσημέρι για να δικτυωθείτε. Κατόπιν, με την αλλαγή ζωδίου της Σελήνης το κλίμα γίνεται πιο σοβαρό κι εσωστρεφές, ενώ πιθανόν να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Τον εργασιακό σας οίκο τονίζει μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ερμή βοηθά στο να προχωρήσουν εύκολα κι αποτελεσματικά τα καθημερινά κι εργασιακά σας θέματα. Καλές αυτές οι ώρες για επαφές με άτομα εξουσίας, για να στείλετε βιογραφικά κλπ. Κατόπιν η εστίαση της προσοχής θα περάσει στις σχέσεις και τη κοινωνικότητα.

Λέων

Ευχάριστα ξεκινά η μέρα, με τη Σελήνη μέχρι το μεσημέρι να βρίσκεται στον Τοξότη και να προσφέρει αισιοδοξία, χιούμορ, ενώ τονώνει τη δημιουργικότητά σας και φέρνει και ωραίες επαφές ή μηνύματα στα ερωτικά. Κατόπιν θα σας απασχολήσει η εργασία, ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ζητήματα επαγγελματικά και της καθημερινής σας ζωής.

Παρθένος

Τον τομέα του σπιτιού τονίζει  μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη, ενώ η θετική της γωνία με τον Ερμή βοηθά στο να τακτοποιήσετε εύκολα ζητήματα οικογενειακά, ακινήτων αλλά και οικονομικών. Πιο ερωτικό το κλίμα κατόπιν και θα έχετε την ευκαιρία για ελεύθερες ώρες, χόμπι, δημιουργικότητα, φλερτ, εξόδους και επαφή με τα παιδιά σας.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά επικοινωνιακά, με την θετική γωνία Σελήνης-Ερμή να διευκολύνει το κλίμα στις καθημερινές συναλλαγές και μετακινήσεις, ενώ η επικοινωνία με το σύντροφο, τους συνεργάτες και με το περιβάλλον σας γενικά, γίνεται σε ευχάριστο κλίμα. Μετά το μεσημέρι θα τονιστεί ο τομέας του σπιτιού, κι έτσι θα ασχοληθείτε με το χώρο και την οικογένειά σας.

Σκορπιός

Θέματα οικονομικά τονίζει η Σελήνη για τις πρωινές ώρες, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ερμή είναι αρκετά επιβοηθητική στο να τακτοποιήσετε εύκολα πληρωμές ή να κάνετε αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Απ' το μεσημέρι θα τονιστεί ο οίκος της επικοινωνίας, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις, μηνύματα και βόλτες.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη και η διάθεση θα είναι αισιόδοξη, ενώ η ευνοϊκή όψη της με τον Ερμή φέρνει ωραίες ιδέες, διευκολύνει τις επαφές και τα μηνύματα, ενώ η επικοινωνία στα ερωτικά γίνεται ευχάριστα. Μετά το μεσημέρι θα τονιστεί ο οικονομικός σας τομέας, ενώ ίσως κάνετε κάποια ωραία ψώνια.

Αιγόκερως

Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να κλείσετε ορισμένα γραφειοκρατικά, οικογενειακά ή άλλα θέματα, με τη θετική γωνία Σελήνης-Ερμή να σας διευκολύνει προς αυτή τη κατεύθυνση. Κατόπιν η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ενώ ευνοεί και τα ξεκινήματα. Τονώνεται η ζωτικότητα και η δημιουργικότητά σας.

Υδροχόος

Καλές οι πρώτες ώρες της μέρας για δικτύωση, συναντήσεις με φίλους, ομάδες και συλλόγους, σε θετικό κλίμα. Ευνοούνται επίσης οι οικονομικές συναλλαγές και διευθετήσεις, οι πληρωμές, αγορές κλπ. Απ' το μεσημέρι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής και αυξάνεται η ανάγκη για ύπνο και απομόνωση.

Ιχθύες

Τα επαγγελματικά σας τονίζει μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη, με τη θετική της όψη με τον Ερμή να βοηθά τις επαφές με ανωτέρους και την επικοινωνία γενικά. Καλή μέρα και για να συζητήσετε οικονομικά θέματα ή να διευθετήσετε πληρωμές κλπ. Το υπόλοιπο κομμάτι της μέρας είναι αφιερωμένο στους φίλους, τις ομάδες, το ίντερνετ, τη δικτύωση.

Κριός

Διευκολύνει τις επαφές, τις συναντήσεις, τα τηλέφωνα και τις μετακινήσεις η θετική όψη Σελήνης-Ερμή για τις πρωινές ώρες. Μέχρι το μεσημέρι υπάρχει χιούμορ κι ελαφράδα, κατόπιν όμως το κλίμα γίνεται πιο σοβαρό με την είσοδο της Σελήνης στον αυστηρό Αιγόκερω, η οποία θα ζητήσει την οργάνωση της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being