Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το κινητό και το αυτοκίνητο πρόδωσαν τον Αλέξη Φράγκο - Απολογείται το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Πάτρα: Το κινητό και το αυτοκίνητο πρόδω...

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

Προθεσμία για ν΄απολογηθεί τη Μεγάλη Τρίτη, στις 10 το πρωί πήρε ο Αλέξης Φράγκος, που συνελήφθη χθες το πρωί στο Μπραχάμι, που φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του 38χρονου Πάνου Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας, στην Πάτρα.

Ο Αλέξης Φράγκος σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρει καταφύγιο αρχικά στην περιοχή της Μητόπολης Αχαΐας, ωστόσο όταν έμαθε ότι η αστυνομία "χτενίζει" την περιοχή, μετακινήθηκε και πήγε στην Αθήνα.

Εκεί εκτιμάται ότι είχε τη βοήθεια φίλου του από την Πάτρα, ο οποίος του πρόσφερε στέγη και φαγητό, στο σπίτι που έμενε ο ίδιος.

Τον Αλέξη Φράγκο φαίνεται πως πρόδωσαν το στίγμα από το κινητά τηλέφωνα και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

Οι γονείς του Αλέξη Φράγκου θρηνούν τον χαμό του γιου τους Κωνσταντίνου που έπεσε νεκρός στο μακελειό έξω από κλαμπ της Σαχτούρη μετά από μαφιόζικο χτύπημα, ενώ χθες είδαν τον γιο τους Αλέξη με χειροπέδες να περνά το Αστυνομικό και το Δικαστικό Μέγαρο.

Η μητέρα του όταν τον είδε να οδηγείται σιδηροδέσμιος στον ανακριτή δεν άντεξε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αναφέρει η Γνωμη.

Μάλιστα η μητέρα του Αλέξη Φράγκου ζήτησε από τους δημοσιογράφους, έξω από την αστυνομική διεύθυνση να αντιμετωπίσουν με την πρέπουσα δεοντολογία τη μνήμη του γιου της Κωνσταντίνου και ανέφερε πως περίμενε τον γιο της Αλέξη να της πει τι ακριβώς έχει συμβεί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις