Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Χαιρετίζει" το ...μπλόκο στην αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής το ΚΚΕ και η ΚΝΕ

"Χαιρετίζει" το ...μπλόκο στην...

Τα μέλη βρέθηκαν έξω απο τα νοσοκομεία

Οι οργανώσεις του  ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αχαΐα, χαιρετίζουν τα μέλη και τους φίλους του κόμματος και της ΚΝΕ, που  συμμετείχαν στις σημερινές συγκεντρώσεις του κόμματος έξω από τα νοσοκομεία της Πάτρας (Ρίο, Άγιος Ανδρέας), ενάντια στη φασιστική και ρατσιστική έμπνευση “αιμοδοσίας” της Χρυσής Αυγής.

Χαιρετίζουμε επίσης τους δεκάδες  μαζικούς εργατικούς, νεολαϊστικους  φορείς και ειδικά τα σωματεία των εργαζόμενων στα νοσοκομεία, που με τις αποφάσεις τους  συνέβαλαν ώστε κανένας να μην συμμετάσχει και να γίνει συνεργός στο κάλεσμα μίσους των φασιστοειδών.

Η προσπάθεια αυτή είχε σαν  αποτέλεσμα στην Πάτρα αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο, όπου πάρθηκαν αντίστοιχες πρωτοβουλίες του κόμματος και του ταξικού κινήματος, να μπλοκαριστεί η πρωτοβουλία των φασιστοειδών για αιμοδοσία “μόνο για Έλληνες”.

Καλούμε το λαό της  Αχαΐας, τη νεολαία να δίνει πάντα  απάντηση στους φασίστες και τις  ενέργειές τους. Να πάρουν απάντηση όλα τα στηρίγματα του κεφαλαίου και οι φασίστες με μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πρωτομαγιά και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (10:30 πλ. Γεωργίου).

Να συμμετάσχει μαζικά στις προσυγκεντρώσεις και στις συγκεντρώσεις (Πάτρα 8 μ.μ. Ψηλά Αλώνια και Αίγιο 8 μ.μ. πλ. Αγίας Λαύρας), που οργανώνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στην Αχαΐα, στις 9 Μάη – Ημέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις