Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H Oρμή Λουξ κέρδισε (18-17) τον ΠΑΟΚ και πλέον ο φετινός τίτλος θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη

H Oρμή Λουξ κέρδισε (18-17) τον ΠΑΟΚ και...

Οι "λέαινες" έδειξαν ψυχή και πήραν το ματς στο τέλος

Σε άλλο ένα παιχνίδι διαφήμιση για το χάντμπολ η Ορμή Λουξ επικράτησε με 18-17 του ΠΑΟΚ και πλέον ο τίτλος θα κριθεί στο τρίτο και τελευταίο ματς στη Θεσσαλονίκη.

Συγκλονιστικός ήταν ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος με ακόμα πιο δραματικό φινάλε. Η Ορμή με «κέρβερο» κάτω από τα δοκάρια την Μίσκοβιτς (13 επεμβάσεις- 1 πέναλτι) έλεγχε το ματς από την αρχή και είχε συνέχεια την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι και το 40', όταν μάλιστα προηγήθηκε με 5 τέρματα διαφορά (12-7).

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αντέδρασε και έκανε την αντεπίθεση του. Με κορυφαία την Βαφειάδου και την Τζέριτς (13 αποκρούσεις- 3 πέναλτι) να σταματάει σε κρίσιμα σημεία της παίκτριες της Ορμής, πραγματοποίησε σερί 5-0, ισοφαρίζοντας 12-12.

Λίγο αργότερα μάλιστα με συνολικό επιμέρους σκορ 7-1, πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 13-14 στο 54'! Ο ΠΑΟΚ κρατούσε την νίκη και τον τίτλο στα χέρια του, όταν προηγήθηκε 15-17, τρία λεπτά πριν το φινάλε, αλλά η ομάδα της Πάτρας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Με τρία γκολ από τις Συζίνου, Μούρνου και Καράγιωργα, το τελευταίο 25 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε τη νίκη με 18-17 και... όρισε ουσιαστικά την διεξαγωγή του 3ου τελικού.

Τα 10λεπτα: 3-0, 6-4, 8-6 (ημχ.), 12-7, 12-12, 18-17.

ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Κασάπη, Μίλασιτς 3, Κορομηλά, Καράγιωργα 5, Νούσια, Στράτου, Έλληνα 4, Μίσκοβιτς, Δημητρίου 2, Μούρνου 3, Χάλα, Ευαγγελίδου, Ματαρώνα, Συζίνου 1.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Ιωαννίδου, Νούλα, Σμαρδέλη 1, Τραϊκοβιτς, Ανθίτση 3, Τζέριτς, Μπίμπα, Χατζή, Λογδανίδου 1, Προκοπίδου 1, Βαφειάδου 9, Στρατάκη 2, Παυλίδου, Στάικου.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports