Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διεκόπη λόγω ωραρίου η δίκη για το θάνατο του Τώνυ Βαβάτσικου

Διεκόπη λόγω ωραρίου η δίκη για το θάνατ...

Συγκλονιστική η κατάθεση της χήρας του θρυλικού τραγουδοποιού

Με σχετική αργοπορία ξεκίνησε το πρωινό της Τετάρτης στο Βόλο, όπου γεννήθηκε, η δίκη για το θάνατο του θρυλικού τραγουδοποιού Τώνυ Βαβάτσικου, για να διακοπεί λόγω ωραρίου, μετά την εξέταση ως μάρτυρος της χήρας του αειμνήστου Εβελίνας Βαβάτσικου.

Η ίδια, υποστηρίζει ότι ο άνθρωπός της "έφυγε" την Δευτέρα 28 Αυγούστου του 2008 και ενώ έκαναν τις διακοπές τους στον Άη-Γιάννη Πηλίου, περιμένοντας ιατρική βοήθεια για 9 περίπου ολόκληρες ώρες και παρά τις συνεχείς κλήσεις της ιδίας προς τους αρμόδιους του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς.

Από το κατηγορητήριο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Θεόδωρο Γεωργάκη, με τον οποίο επικοινώνησε το e-Volos.gr, προκύπτουν τρεις κατηγορούμενοι, εκ των οποίων δύο ιατροί και ένας οδηγός ασθενοφόρου, το οποίο μάλιστα δεν είχε ούτε καν εφερδική μάσκα οξυγόνου, για να αντικαταστήσει αυτή την οποία χάλασε.

Ο κ. Γεωργάκης, μιλώντας σε ρεπόρτερ της ιστοσελίδας μας, κάνει έκκληση μέσα από το e-Volos.gr προς την έδρα του δικαστηρίου να μελετήσει καλά την υπόθεση, αφού αναμένεται να εκδικαστεί μετά τις διακοπές του Πάσχα, μιας και φήμες κάνουν λόγο για ανάβολη της υπόθεσης την ερχόμενη Παρασκευή, όπου και αναμένεται η συνέχισή της και θυμάται τους προφητικούς στίχους του Τώνυ Βαβάτσικου στο τραγούδι "Ποιός να ξέρει... στο βλέμμα του πίσω τί κρύβει ο Θεός για εμάς".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις