Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tı έχει ο Ερντογάν; Φόβοι για την υγεία του

Tı έχει ο Ερντογάν; Φόβοι για την υγεία του

Ακυρώθηκ ξαφνικά το πρόγραμμά του

Φόβους προκαλεί η ξαφνική ακύρωση προγραμμάτων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με παρατηρητές να εκφράζουν φόβους για την κατάσταση τη υγείας του.
Χθες ήταν η εθνική γιορτή της Τουρκίας. Η ημέρα τη επετείου της ίδρυσης του τουρκικού κοινοβουλίου το 1920.

Ο τούρκος πρωθυπουργός δεν συμμετείχε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μαυσωλείο του Κεμάλ στην Άγκυρα. Ως πρωθυπουργός θα έπρεπε να ήταν εκεί.

Το μεσημέρι εμφανίστηκε σε μια μικρή τελετή παιδιά, όμως ακύρωσε και στην επίσημη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο από τον πρόεδρο της Βουλής.
«Αν ο πρόεδρος μας μου επιτρέψει το βράδυ δεν θα έρθω στη δεξίωση την επόμενη μέρα έχω πρόγραμμα στην Κωνσταντινούπολη» ανέφερε ο τούρκος πρωθυπουργός. Ο ίδιος έδειχε καταβεβλημένος.

Ο Ερντογάν είχε ακυρώσει συναντήσεις του και το βράδυ της Κυριακής που είχε στην Άγκυρα και είχε παραμείνει στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη.

Πριν από 15 ημέρες είχε ανακοινωθεί πως ο τούρκος πρωθυπουργός ταλαιπωρούνταν  από κρυολόγημα. Όμως έχουν περάσει πολλές ημέρες και οι ακυρώσεις προγραμμάτων δεν ήταν κάτι που συνήθιζε ο Ερντογάν.

Το Νοέμβριο του 2011 ίδιος είχε χειρουργηθεί λόγω καρκίνου στο έντερο και η χειρουργική επέμβαση και το πρόβλημα είχαν ανακοινωθεί μετά, ενώ οι επισκέψεις του τούρκου πρωθυπουργού στο νοσοκομείο πραγματοποιούνταν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις