Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο μέτρα και 5 εκατοστά είναι ο Πατρινός βαρύτονος που "σκίζει" στους "Δαίμονες", Νικόλαος Καραγκιαούρης

Δύο μέτρα και 5 εκατοστά είναι ο Πατρινό...

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα εμφανιστεί στην όπερα του Μότσαρτ 'Έτσι κάνουν όλες" στη Σύρο

Αποκαλυπτικός και εξομολογητικός ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ταλαντούχος Πατρινός βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης που εντυπωσιάζει και κλέβει την παράσταση στους «Δαίμονες» όπου υποδύεται τον Ιεροεξεταστή.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» αυτής της εβδομάδας ομολόγησε ότι έχει ύψος 2 μέτρα και 5 εκατοστά και πως σε μία παράσταση όπου τραγουδούσε στην Ιταλία η σκηνή δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλή και έτσι στρίβοντας έσπασε άθελα του ένα τσέλο με συνέπεια να νιώσει άσχημα μετά.

Ο Νικόλαος Καραγκιαούρης με το επιβλητικό παρουσιαστικό και την εντυπωσιακή φωνή είναι πραγματικά το νέο πρόσωπο που οι περισσότεροι ανακάλυψαν τώρα και ασχολούνται στη σώουμπιζ. Ερωτώμενος από το «Εγώ» είπε ακόμα ότι έχει εργαστεί και ως ψάλτης καθώς και ότι αγαπά το κλασικό τραγούδι και δουλεύει πάνω σε αυτό από τα 12 του.

Επίσης ανέφερε ότι στα προσεχή του σχέδια είναι η εμφάνιση του το ερχόμενο καλοκαίρι στο φεστιβάλ Αιγαίου στη Σύρο, στην όπερα του Μότσαρτ «Έτσι κάνουν όλες- Cosi fan tutte».

Επίσης σε άλλη συνέντευξη του, στην εφημερίδα Real news, ο Νίκος Καραγκιαούρης δήλωσε ότι η συνεργασία του με την Άννα Βίσση, το Νίκο Καρβέλα και τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα στους «Δαίμονες» ήταν μια απόλαυση καθώς κι ότι «θα ξαναέφευγα στο εξωτερικό μόνο σε περίπτωση ανεύρεσης εργασίας, αλλά και για εκπαιδευτικούς λόγους, αφού μια καθημερινή τριβή σε ένα λυρικό θέατρο καθιστά τον τραγουδιστή πιο έμπειρο».



 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight