Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρέμος με την Μπόσνιακ, ο Μάστορας με την Πάρκερ, οι πρωταθλήτριες, η Κολέτσα κι ο Νικηφόρος διασκέδασαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Ρέμος με την Μπόσνιακ, ο Μάστορας με τ...

Ακόμα: Ελένη Χατζίδου, Ιωακείμ Φωκά, Μαρία Καρλάκη, Πάρι!

Με τους ρυθμούς του Κωνσταντίνου Αργυρού και τις επιτυχίες του διασκέδασαν οι παρευρισκόμενοι στο Posidonio αλλά και πλήθος διασήμων.

Στο Posidonio διασκέδασε ο Αντώνης Ρέμος με την καλή του Υβόννη Μπόσνιακ και την παρέα τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσόρισε δια μικροφώνου τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας πως τον τιμά η παρουσία του. Ο Ρέμος τον ευχαρίστησε και τον χειροκρότησε θερμά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει τον καλύτερό του εαυτό και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στο μαγαζί με τις πρόσφατες επιτυχίες του «Ποτέ ξανά», «Μια νύχτα κόλαση», «Θα σε εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», «Τέλος καλό».

Η Ελένη Χατζίδου ανεβάζει την διάθεση του κοινού. Χειροκρότημα εισπράττουν ο Ιωακείμ Φωκάς, η Μαρία Καρλάκη κι ο Πάρις.

Στο Posidonio διασκέδασαν οι Μέλισσες. Ο Frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, συνόδευε την τραγουδίστρια και χορεύτρια Courtney Parker. Όλοι τους τα είπαν από κοντά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στο Posidonio παρευρέθηκε κι η Χριστίνα Κολέτσα η οποία είχε μια φιλική κουβέντα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Με το πρόγραμμα του Posidonio διασκέδασε κι ο Νικηφόρος που επισκέφτηκε στα καμαρίνια τους τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Χατζίδου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάλιστα στο δεύτερο πρόγραμμά του, τον προσκάλεσε στην πίστα.

Στο Posidonio γιόρτασαν την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος Ελλάδας στην ιστορία τους, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Τα κορίτσια μάλιστα τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight