Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

GP Μπαχρέιν: Επιβλητική νίκη Φέτελ

GP Μπαχρέιν: Επιβλητική νίκη Φέτελ

Ο μόνος που ίσως μπορούσε να τον απειλήσει ο Φερνάντο Αλόνσο

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σήμερα ήταν σε άλλο δικό του αγώνα, καθάρισε από τους πρώτους γύρους τους Ρόσμπεργκ και Αλόνσο και μετέπειτα δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

Ο μόνος που ίσως μπορούσε να τον απειλήσει ο Φερνάντο Αλόνσο αντιμετώπισε πρόβλημα με το DRS που έμεινε ανοιχτό από την αρχή του αγώνα. Ο Ισπανός μπήκε στα πιτ για να το κλείσουν χειροκίνητα οι μηχανικοί της Ferrari, βγήκε ξανά στην πίστα το δοκίμασε πάλι, το DRS έμεινε ξανά ανοιχτό οπότε ο Αλόνσο ξαναμπήκε στα πιτ. Οι μηχανικοί του το έκλεισαν εκ νέου και ο Ισπανός το άφησε έτσι μέχρι το τέλος. Αγωνίστηκε λοιπόν με μειονέκτημα καθότι έχανε χρόνο ενώ είχε και δυο περιττά πιτ στοπ. Παραταύτα κατάφερε να πλασαριστεί στους βαθμούς.

Ο poleman Νίκο Ρόσμπεργκ είχε έναν μέτριο αγώνα με προβλήματα και συγκρούσεις όπως αυτή με το Μαρκ Γουέμπερ. Τελικά περιορίστηκε στην 9η θέση πίσω από τον Αλόνσο.
Εντυπωσιακή εμφάνιση για τις Lotus που ανέβηκαν στο βάθρο σε μια επανάληψη των όσων είχαν συμβεί πέρυσι στην ίδια πίστα.

Φέτος ο Ράικονεν εκκινούσε από την 8η θέση και ο Γκροζάν από την 11η. Ο μεν Φινλανδός με στρατηγική δυο πιτ στοπ, δηλαδή ένα λιγότερο από τους κορυφαίους κατάφερε να βρεθεί 2ος εκμεταλλευόμενος και τα στραβοπατήματα των Αλόνσο, Ρόσμπεργκ. Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η πορεία του Γκροζάν ο οποίος κατόρθωσε με στρατηγική ίδια με τους πρωτοπόρους να κινηθεί πολύ γρήγορα εκμεταλλευόμενος το νέο σασί της Ε21 που είχε στη διάθεσή του. Γενικά η Lotus παρότι δεν είχε την ταχύτητα στις δοκιμές χτες φάνηκε να βολεύεται περισσότερο σήμερα ίσως λόγω της ελαφράς πτώσης της θερμοκρασίας οδοστρώματος.

Όπως και να έχει οι Ράικονεν και Γκροζάν ήταν οι ταχύτεροι στην πίστα μετά τον νικητή Σεμπάστιαν Φέτελ που από τον ταχύτερο γύρο που σημείωσε στο τέλος έδειξε πως η RB9 είχε ακόμα περισσότερη δυναμική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports