Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας και γιος διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς

Πατέρας και γιος διακινούσαν κοκαΐνη και χασίς

Έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας

Δυο Βορειοηπειρώτες, πατέρας και γιος που έμεναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή των Τρικάλων, διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στο κέντρο της πόλης. Και οι δυο έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για την «οικογενειακή» επιχείρηση η οποία απέφερε μεγάλα κέρδη.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση μια αποθήκη στην «καρδιά» της πόλης και έκαναν έφοδο μόλις είδαν τον 53χρονο Αλβανό Βορειοηπειρώτη και τον 27χρονο γιο του να μπαίνουν μέσα. Στην αποθήκη κατασχέθηκαν 859 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 48 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα πιστόλι με φυσίγγια έτοιμο προς χρήση.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και 25.900 ευρώ ως προερχόμενα από το εμπόριο ναρκωτικών. Και οι δυο παραπέμπονται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Αγόρασε ναρκωτικά χάπια και έκανε «δώρο»… ηρωίνη στον προμηθευτή της, μια 38χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στην Έδεσσα ενώ έκανε χρήση μαζί του. Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας έπεσε και ο 37χρονος Έλληνας που της είχε πουλήσει τα 19 ναρκωτικά δισκία τα οποία είχε προμηθευτεί χωρίς ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενοι για αγορά, κατοχή, διάθεση, διανομή και χρήση ναρκωτικών.

Έτοιμος να διακινήσει 18,5 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» ήταν ένας 40χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον Αμπελόκαμπο Ηλείας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου οι οποίοι ερεύνησαν το σπίτι του με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου. Στην κατοχή του κατέσχεσαν και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,3 γραμμαρίων και ο διακινητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Ένα αυτοκόλλητο έμπλαστρο που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και 76 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, είχε στην κατοχή της μια 24χρονη Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Φλώρινα. Έτσι, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Μια μικρή χασισοφυτεία από έξι δενδρύλλια  ύψους εννέα ως 12 εκατοστών καλλιεργούσε στο σπίτι του στην Καλαμάτα ένας 41χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή του κατασχέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις