Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατσικόπουλος: Η δημοτική αρχή... κρύφτηκε πίσω από τους σπουδαστές του ΤΕΙ

Κατσικόπουλος: Η δημοτική αρχή... κρύφτη...

"Έχουν πέσει χαμηλά - Είναι επικίνδυνοι για την πόλη", λέει σε ανακοίνωση του

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη "Ενωτική Κίνηση Πάτρας" του Δημήτρη Κατσικόπουλου αναφέρονται τα εξής: "Η Δημοτική Αρχή μετά την αποτυχημένη πραξικοπηματική της προσπάθεια να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, αλλάζοντας τον τίτλο και την εισήγηση του θέματος, αναζήτησε σανίδα σωτηρίας στον αποκλεισμό του Δημαρχείου από του σπουδαστές του ΑΤΕΙ της Πάτρας, για ν’ ανάκρουση πρύμνα και να βρει δικαιολογία  να το «ακυρώσει».

Όλα όσα διαδραματίστηκαν και σήμερα με ευθύνη της παράταξης του κ. Δημαρά  και του  εντολοδόχου του προέδρου  στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποκαλύπτουν πόσο χαμηλά έχει πέσει η αποκαλούμενη Δημοτική Αρχή και πόσο επικίνδυνη είναι για την πόλη .

Καθημερινά πλέον αποκαλύπτεται, πως  ο  Δήμαρχος της Πάτρας  και ο  «πρόεδρος» του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουρδούλης, δεν τρέφουν κανένα σεβασμό απέναντι στους πατρινούς αλλά και στον κορυφαίο  θεσμό της πόλης.

Οι μέθοδοι και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν  προκειμένου με λαθραίες τακτικές να περάσουν αποφάσεις, οδηγούν στον ευτελισμό των πάντων.

Αντί ο Δήμαρχος και ο δήθεν πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου, να κοροϊδεύουν τους πολίτες και τις Δημοτικές παρατάξεις, ας σοβαρευτούν έστω και τώρα, αν όντως θέλουν η πόλη ν’ αποκτήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων , χωρίς τριβές και εντάσεις και σε θέση που θα προκύψει μέσα από ανάλυση δεδομένων και ουσιαστική επιστημονική τεκμηρίωση."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις