Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δραματική έκκληση από τη Μισέλη Ομπάμα

Δραματική έκκληση από τη Μισέλη Ομπάμα

Για τον περιορισμό της οπλοκατοχής

Δραματική έκκληση για τη λήψη μέτρων περιορισμού της οπλοκατοχής απηύθυνε η Μισέλ Ομπάμα, μιλώντας σε εκδήλωση για την εγκληματικότητα των νέων.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ μίλησε για τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου κοριτσιού από ένοπλη επίθεση, περίπου 1 χλμ από το σπίτι των Ομπάμα στο Σικάγο.

Το κορίτσι ήταν άριστη μαθήτρια, συμμετείχε σε ομάδα με μαζορέτες που είχαν κάνει επίδειξη στην οικογένεια του προέδρου, ενώ η Μισέλ είχε παραυρεθεί στην κηδεία της.

"Είναι δύσκολο να βρεις τι να πεις σε μια αίθουσα γεμάτη από εφήβους που ετοιμάζονται να κηδέψουν την καλύτερή τους φίλη. Ξεκίνησα λέγοντάς τους ότι σίγουρα η Αντίγια θα έκανε κάτι σημαντικό στη ζωή της. Διότι όλοι έχουμε έναν λόγο ύπαρξης πάνω σ'αυτή τη γη όλοι έχουμε μια αποστολή σ'αυτόν τον κόσμο και τους παρότρυνα να διαλέξουν μια πορεία που θα δώσει νόημα στη ζωή της Εντίγια", ανέφερε μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπαμα.

Την ίδια ώρα, στο Κογκρέσο Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι έκαναν βήματα συμβιβασμού στο θέμα της οπλοκατοχής, για την επαλήθευση του ποινικού μητρώου όσων αγοράζουν όπλα, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις