Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναβλήθηκε η υπόθεση του 30χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη στα επεισόδια της Δευτέρας -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναβλήθηκε η υπόθεση του 30χρονου...

Για τις 5 Ιουνίου

15:21 Για τις 5 Ιουνίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 30χρονου αλλοδαπού που είχε συλληφθεί στα επεισόδια των Υψηλών Αλωνίων το βράδυ της περασμένη Πέμπτης.

13:47 Στο Δικαστικό μέγαρο βρίσκεται ήδη ο αλλοδαπός που συνελήφθη στα επεισόδια της Δευτέρας. Στο σημείο η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη μιας και υπάρχει κινητικότητα απο ομάδα αντεξουσιαστών που συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης.

11.43 Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πάτρα, αφού σε λίγη ώρα οδηγείται στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο, ο 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στα επεισόδια των Υψηλών Αλωνίων, κατηγορούμενος για πρόκληση φθορών και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κινηθούν προς το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας νεαροί αντιεξουσιαστές που εδώ και μέρες βρίσκονται σε κινητοποίηση ζητώντας την απελευθέρωσή του.

Ήδη γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο είναι έντονη η παρουσία της Αστυνομίας, ωστόσο όλα κυλούν ήρεμα και δεν υπάρχουν συγκεντρωμένοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις