Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δυο επιθέσεις με μολότοφ τα ξημερώματα - Στόχος η Ελληνική Τράπεζα και γραφεία εφημερίδας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δυο επιθέσεις με μολότοφ τα ξημερ...

Άλλη μια νύχτα με ένταση

Δεν ήταν ήρεμη ούτε η νύχτα της Τρίτης προς τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένα 24ωρο σχεδόν μετά τα επεισόδια στα Ψηλά Αλώνια. Σήμερα τις 2 τη νύχτα άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στα γραφεία της εφημερίδας "Πελοπόννησος" , σπάζοντας τις τζαμαρίες. Στο σημείο εκδηλώθηκε φωτιά, η οποία δεν επεκτάθηκε , χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής, με 5 άνδρες και 2 οχήματα.

Η μολότοφ εξερράγη στο πλακάκι και δεν προκάλεσε ιδιαίτερες ζημιές.

Λίγο αργότερα στις 3.40 τα ξημερώματα σημειώθηκε ένα ακόμα χτύπημα με μολότοφ. Στόχος αυτή τη φορά έγινε η Ελληνική Τράπεζα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη και συγκεκριμένα το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (φωτ.). Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική με 1 όχημα και 3 άνδρες. Μάλιστα κάηκε κι ενα μηχανάκι που βρισκόταν έξω από την τράπεζα (φωτ.).

Νωρίτερα , περίπου στις 12.30, ομάδα που συγκροτούσαν πάνω από 200 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιχείρησε να βρεθεί κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού στην Πάτρα, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν

Λίγο αργότερα, στη 1, η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε τελικά προς το Παράρτημα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού ενισχύθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι νεαροί αντιεξουσιαστές κινητοποιήθηκαν , αντιδρώντας στη σύλληψη του 30χρονου αλλοδαπού κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Ψηλαλώνια, στον οποίο και συμπαρίστανται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις