Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ισχυρή δύναμη τη νύχτα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο - "Κίνηση" αντιεξουσιαστών προς την Ερμού

Πάτρα: Ισχυρή δύναμη τη νύχτα έξω από το...

Σε επιφυλακή η Αστυνομία

1.14: Αναγνώστης του thebest.gr ενημερώνει ότι στην Αγίου Νικολάου, στη διασταύρωση με την Κορίνθου, έχουν τοποθετηθεί δυο κάδοι απορριμμάτων. Επικρατεί ηρεμία αυτή την ώρα. Έξω από το Παράρτημα εξακολουθούν να βρίσκονται αρκετά άτομα συγκεντρωμένα.

1.00: Η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε τελικά προς το Παράρτημα. Τα άτομα του χώρου παραμένουν εκεί, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού ενισχύονται. Πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκαν και οι επιτελείς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι νεαροί αντιεξουσιαστές έχουν κινητοποιηθεί, αντιδρώντας στη σύλληψη του 30χρονου αλλοδαπού κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Ψηλαλώνια, στον οποίο και συμπαρίστανται.

12.35: Ομάδα που συγκροτούν πάνω από 200 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιχειρεί να βρεθεί κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού στην Πάτρα. Αστυνομικές δυνάμεις τους απωθούν. Το γεγονός σε συνδυασμό με τα χθεσινά επεισόδια στα Ψηλαλώνια και το Μαραγκοπούλειο, ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και μέλη της Χρυσής Αυγής, πυροδοτεί νέα ένταση και θέτει σε επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από το Μέγαρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις