Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκάκι: Διακρίσεις για τους αθλητές του Προμηθέα

Σκάκι: Διακρίσεις για τους αθλητές του Προμηθέα

Στα σχολικά πρωταθλήματα της Ένωσης Σκακιστικών Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα σχολικά πρωταθλήματα σκακιού της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου που φέτος διεξήχθησαν σε δύο Κυριακές.

Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, ενώ ιδιαίτερα  καλές εντυπώσεις άφησαν οι συμμετοχές από την περιφέρεια (Κεφαλλονιά, Πύργος, Αίγιο) τόσο για τον αριθμό, όσο και για την ποιότητα των συμμετεχόντων.

Οι νεαροί αθλητές του Προμηθέα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και  σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα απεκόμισαν τόσες διακρίσεις που δείχνουν ότι το μέλλον των  νεανικών μας ομάδων προδιαγράφεται ιδιαίτερα ευοίωνο.

Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη επιτυχία και  χρυσό μετάλλιο στην Ά Γυμνασίου  από τον Χάρη Μητρόπουλο που κέρδισε καθαρά μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Δύο μετάλλια για αθλητές του Προμηθέα στην ΄Β δημοτικού, χρυσό για τον Χαράλαμπο Παπαϊωάννου (με 7 νίκες σε 7 αγώνες!) και χάλκινο για τον Δημήτρη Πετράτο (ισόβαθμος στην δεύτερη θέση με 6/7).

Χάλκινο μετάλλιο επίσης για την Αναστασία Λιόλιου στην Ά δημοτικού, τρίτη θέση επίσης και για τον Ιάσονα Σπυράτο στα νηπιαγωγεία.

Πολλοί ακόμα νεαροί σκακιστές  του Προμηθέα κυνήγησαν μέχρι  το τέλος τις θέσεις στο βάθρο, και παρά το ότι δεν τα κατάφεραν  τερμάτισαν με εξαιρετικά πλασαρίσματα: Στην ΄Γ δημοτικού 4ος και πρόκριση για τα πανελλήνια σχολικά ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος και στην πέμπτη θέση ο Φώτης Ανδρικόπουλος.

Έκτος στην Ά γυμνασίου ο Αλέξης Μπατίστας, 8η και 9η θέση αντίστοιχα για τους Θεοδωρόπουλο Ανδρέα και Αδαό Δημήτρη στην Έ δημοτικού. Ένατος και ο Διονύσης Λιόλιος στην εξαιρετικά δυνατή φουρνιά της ΄ΣΤ δημοτικού, 10ος ο αδερφός του Νικόλας Λιόλιος στην ΄Δ δημοτικού. Στα Λύκεια πολύ καλή εμφάνιση και για τον Δημήτρη Γαλάνη και 6η θέση.

Συνολικά 36 σκακιστές του Προμηθέα πήραν μέρος στους σχολικούς  αγώνες.

Χρυσό μετάλλιο στην Ά Γυμνασίου  από τον Χάρη Μητρόπουλο
Β δημοτικού, χρυσό για τον Χαράλαμπο Παπαϊωάννου (με 7 νίκες σε 7 αγώνες!) και χάλκινο για τον Δημήτρη Πετράτο (ισόβαθμος στην δεύτερη θέση με 6/7).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports