Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ανασκόπηση των Ελπίδων Πάτρας

Η ανασκόπηση των Ελπίδων Πάτρας

Από τον Στάθη Μπουρδόπουλο

Η φετινή αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για τις Ελπίδες Πάτρας και ο Στάθης Μπουρδόπουλος έκανε τη δική του ανασκόπηση, αναφέροντας τα εξής:

"Κάνοντας  ένα μίνι  απολογισμό της σεζόν που έληξε , μπορούμε να πούμε ότι παρότι κερδίσαμε τον τελευταίο αγώνα δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία για εμάς πλέον είναι να αναλύσουμε τα πράγματα με ηρεμία βλέποντας την πραγματικότητα.

Πρώτο μας μέλημα είναι να γίνουμε οικονομικά αυτόνομοι διότι πλέον με τα δεδομένα που επικρατούν στην χώρα , η όποια βοήθεια από φορείς θα πρέπει να θεωρείται αδύνατη.

Τις προσεχείς ημέρες θα συγκαλέσουμε το διοικητικό συμβούλιο για να καταθέσουμε απόψεις και σκέψεις για το πως θα κινηθούμε.
Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε νεανικό ρόστερ και αρκετούς έφηβους αθλητές οι οποίοι με τους πιο έμπειρους σηκώνουν το αγωνιστικό βάρος της ομάδας τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Σε  αυτούς θα στηριχθούμε και φέτος αφού προχωρήσουμε σε κάποιες ουσιαστικές προσθήκες και πάντα ακολουθώντας την φιλοσοφία της ομάδας  ότι προτεραιότητα έχει ο χαρακτήρας και μετά το αγωνιστικό.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες  διοικητικές  αλλαγές με στόχο την καλύτερη δυνατή  ενίσχυση της ομάδας για να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Θα επενδύσουμε  τόσο στο αναπτυξιακό κομμάτι αλλά και γενικότερα στην καλύτερη παρουσία της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκτός από τους αθλητές μας , τους χορηγούς και σπόνσορες της ομάδας καθώς και όποιον άλλον φίλο η συνεργάτη στάθηκε δίπλα μας ώστε να διεξάγουμε ένα πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και να παρουσιαστούμε απόλυτα εντάξει στις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς τρίτους.

Συνεχίζουμε πλέον την προσπάθειά μας με τα ηλικιακά πρωταθλήματα παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι και σούπερ μίνι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports