Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

To 1ο διεθνές τουρνουά μίνι χάντμπολ "Βριληττός" στις 29 Απριλίου

To 1ο διεθνές τουρνουά μίνι χάντμπολ &qu...

Στο κλειστό γήπεδο των Βριλησσίων

Ένα διεθνές τουρνουά μίνι χάντμπολ που σαν στόχο έχει να γίνει θεσμός, ξεκινά φέτος το δικό του ταξίδι με πρώτη «στάση» το κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων. Πρόκειται για το τουρνουά «Βριληττός», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος ενώ συνδιοργανωτής είναι και ο σύλλογος Ε.Σ.Ν Βριλήσσια.

Η μεγάλη γιορτή του αθλήματος θα ανοίξει τις πύλες τους στις 29 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου. Οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες του τουρνουά εδώ και πολλούς μήνες ενώ ήδη έχουν «κλειδώσει» και οι συμμετοχές των σωματείων που ανέρχονται στις δέκα.

Το σημαντικό μάλιστα είναι ότι εκτός των ομάδων της Αθήνας, στο τουρνουά «Βριληττός» θα λάβουν μέρος και ομάδες της Βορείου αλλά και της Νοτίου Ελλάδος όπως επίσης και σύλλογοι από το Εξωτερικό.

Σκοπός του τουρνουά είναι η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας των αθλητών, η επένδυση των παιδιών σε αξίες, όπως ένταξη στην ομάδα, συνεργασία, άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Επίσης, τα μικρά παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά «Βριληττός» θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από το άθλημα που έχουν επιλέξει να ασχολούνται.

Επιπλέον, στη διάρκεια του «Βριληττός» οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον ΣΥΠΧΕ (Σύνδεσμο προπονητών χειροσφαίρισης Ελλάδος) προγραμματίζουν να πραγματοποιηθεί και ένα διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών, με ομιλητές-προπονητές τόσο από το Εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα.

Οι εκπλήξεις φυσικά θα είναι πολλές για τους λιλιπούτειους αθλητές του χάντμπολ που θα αγωνιστούν στο «Βριληττός» ενώ και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία για ένα τριήμερο να πάρουν μια γεύση από τους «μικρούς» που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χάντμπολ και ξεκινούν να «αναζητούν» τη διάκριση μέσα από αυτό.

Η εθελοντική συμμετοχή στο τουρνουά αναμένεται να είναι μεγάλη και το σίγουρο είναι ότι οι εθελοντές (άνθρωποι κάθε ηλικίας) με τη συμβολή τους και την υποστήριξή τους θα βάλουν και αυτοί το δικό τους «λιθαράκι» προκειμένου να βοηθήσουν να ξεκινήσει «γλυκά» και επιτυχημένα το 1ο διεθνές τουρνουά μίνι χάντμπολ «Βριληττός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports