Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγρια κόντρα Χαϊκάλη - Ντινόπουλου - Δείτε το βίντεο

Άγρια κόντρα Χαϊκάλη - Ντινόπουλου - Δεί...

Τα πνεύματα οξύνθηκαν

Τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Χαϊκάλη και τον Αργύρη Ντινόπουλο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ, με αφορμή τις απολύσεις στο Δημόσιο. Ο Παύλος Χαϊκάλης επιτέθηκε στον κ. Ντινόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα μου πει ο κ. Ντινόπουλος ότι κάνω θέατρο, εγώ μιλάω με ονόματα».

Ο ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ. ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής ονόματα ανθρώπων που, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι επίορκοι και εδώ και δυο χρόνια τους «επιβραβεύει» ο βουλευτής της ΝΔ, καταγγέλοντας ότι κάποιοι από αυτούς έχουν «προβιβαστεί».

«Το μονόπρακτο του κ. Χαϊκάλη πρέπει να τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντινόπουλος από την πλευρά του. Απευθυνόμενος στον κ. Χαϊκάλη είπε «τι ανοησίες είναι αυτές που εκστομίζετε αυτή τη στιγμή!»

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον κ. Χαϊκάλη λέγοντάς του «τις προάλλες υβρίζατε τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τολμάτε να εμφανίζεστε;».

Ο ίδιος απάντησε στις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, δηλώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να διώξει τους επίορκους μέσα σε μια ημέρα, αλλιώς κινδυνεύουμε να βαφτίζουμε επίορκους όλους εκείνους, για τους οποίους υπάρχει μια καταγγελία», τονίζοντας ότι υπάρχουν κάποιες συνταγματικές διατάξεις.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις